Les noves màquines de fitness permetran fer un seguiment intensiu del progrés de l'usuari
Les noves màquines de fitnes permetran fer un seguiment intensiu del progrés de l'usuari | Toni Alfaro

 

 

El Club Bellaterra ha tornat a fer una inversió per millorar els seus equipaments i afavorir la qualitat dels seus serveis. Durant els mesos de juliol i agost, el club esportiu de Bellaterra ha redissenyat la seva sala de fitnes i la seva piscina coberta, amb tecnologies punteres que millorin l'experiència dels seus usuaris i el treball de seguiment dels tècnics que els assessorin. 

 

 

 

Fitnes d'última tecnologia

 

La millora més visible és la de la sala de fitness, que ha consistit a redissenyar l'espai en tres zones: una zona funcional de gespa, per a exercicis lliures, una de cautxú per a treballar pes lliure, i una de paviment pels treballs amb màquines de força i “cardio”.

 

 

Unes màquines que han sigut renovades per una línia d'última tecnologia i alta qualitat, que compta amb un seguiment intel·ligent i automatitzat de l'exercici dut a terme per fer encara més efectiva cada rutina d'exercicis. Aquests dispositius compten amb programes adaptats per a cada persona, millorant així el seguiment dels objectius no només per part de l'usuari, sinó també del seu tècnic assessor.

 

 

 

Una de les actuacions ha sigut canviar el recobriment de la piscina coberta
Una de les actuacions ha sigut canviar el recobriment de la piscina coberta | Toni Alfaro

 

 

Entre altres sistemes, compten amb una aplicació mòbil a on monitorar la feina feta durant cada sessió i treballar modificacions en els programes d'exercici segons les necessitats. D'altra banda, aquestes màquines també compten amb connectivitat total, que permet exercitar-se mentre es fan tasques com consultar les xarxes socials, veure una sèrie de televisió online o escoltar qualsevol música a través de bluetooth. 

 

 

Com a part d'aquesta renovació de maquinària de fitnes, el Club Bellaterra també ha actualitzat les bicicletes de cycling amb tecnologia puntera perquè les classes dirigides d'aquesta modalitat siguin també tota una nova experiència per l'usuari, aportant un valor afegit de l'experiència al gimnàs. 

 

 

Reacondicinament i millora de la piscina

 

D'altra banda, l'espai de la piscina coberta del club esportiu ha sofert una millora substancial. Durant aquest mes d'agost va ser buidada i se'n va substiuir l'antic recobriment de liner per un de gresite, amb un aïllament de més qualitat i una millora estètica remarcable. A més, es van recondicionar les parets i columnes de l'interior de la sala.

 

 

Tota una inversió del Club cap als seus usuaris en un moment de renovació per l'entitat que, segons indica el seu director esportiu, haurà d'incloure encara noves millores en atres espais

 

 

VOLS SABER MÉS SOBRE EL CLUB BELLATERRA?

 

El Club Bellaterra ha renovat la seva sala de fitnes
El Club Bellaterra ha renovat la seva sala de fitnes | Cedida