Un distribuïdor d'Energètics emplena el dipòsit de gasoil d'un client

Un distribuïdor d'Energètics carrega el camió de distribució a la seva central | Energètics

 

 

L'estiu ja s'acaba i la tardor és a punt d'arribar. Després de tres mesos estiuencs utilitzant la caldera al mínim, cal revisar si la nostra instal·lació està en perfectes condicions per evitar trobar-nos sorpreses desagradables quan arribin els primers freds. Per això, des d'Energètics M. Julià, distribuïdors de gasoil a particulars i empreses, ens porten unes recomanacions bàsiques per a mantenir la nostra instal·lació en perfectes condicions.

 

1. Atenció amb l'aspiració

 

Primerament, és important mantenir l'aspiració del combustible a una distància mínima de 20 centímetres del fons del dipòsit i no deixar que l'extrem arribi mai al fons. I és que, en moltes ocasions, el gasoil del fons és brut, i podria generar problemes en la combustió de la nostra caldera.

 

 

2. Esperar el temps necessari

 

Tampoc podem oblidar-nos de respectar un temps de marge per encendre la nostra caldera després que s'empleni. Abans de la descàrrega per part del proveïdor, la caldera ha d'estar apagada i, un cop s'hagi produït, hem d'esperar aproximadament una hora perquè la brutícia de les parets de la caldera tingui temps de precipitar-se i evitar així possibles obstruccions. 

 

 

3. Està ben col·locat el meu dipòsit?

 

Si tenim el dipòsit a l'exterior, és molt important mantenir-lo protegit de l'acció directa del sol, independentment del material del què estigui fet (plàstic, metall, etc.). No és perillós tenir-lo a l'exterior, ja que el gasoil només combustiona a alta pressió. Tot i això, el dipòsit durarà menys en bones condicions si és afectat directament i de forma constant per la llum del sol. 

 

 

4. Cada quan temps cal netejar-lo?

 

D'altra banda, cal no oblidar que el dipòsit de gasoil s'ha de netejar cada tres o quatre anys, o dur a terme una aspiració del fons. Això evita males combustions i prevé contra l'acumulació de brutícia a la caldera. Hem de recordar, però, que la neteja l'ha de fer un tècnic instal·lador

 

 

5. Hora per a una revisió!

 

Finalment, com és lògic, hem de realitzar la revisió anual obligatòria de la caldera per evitar problemes greus relacionats, directament, amb el seu bon funcionament. El tècnic s'encarregarà de comprovar el seu bon funcionament, així com de netejar i ajustar el cremador per evitar que es pari. 

 

 

Energètics M. Julià

 

 

 

Si necessiteu ajuda amb aquestes o altres qüestions relacionades amb la vostra calefacció de gasoil, no dubteu en contactar amb Energètics M. Julià:

 

 

Energètics M. Julià

 

Adreça: Compositor Wagner, 17 Pol. Ind. Can Jardí, (08191) Rubí – Barcelona

Telèfon: 93 588 01 18 / 609 60 11 74

Telèfon només urgències: 610 436 245