L'edifici de l'EMD de Bellaterra
L'edifici de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Amb el final de l'estiu i la tornada del curs escolar, tornen també els tallers de l'EMD de Bellaterra al Centre Cívic de Bellaterra. L'oferta de cursos acull diversos tipus d'activitats, des de pintura fins a tai-txí i coaching emocional. 

 

Us deixem l'oferta de cursos de l'EMD, que començaran el proper dia 1 d'octubre:

 

  • PINTURA Professor: Adolf. Dibuixant, pintor, gravador i il·lustrador professional, amb taller d’art a Valldoreix, i professor d’art des de fa 24 anys. Quotes: General: 122 €/trimestre Jubilats: 89€/trimestre (4 hores de classe a la setmana). 
  • COUNTRY LINEDANCE Professora: Isa Gibert. Professora de la Federació Espanyola de Ball Esportiu amb 20 anys d’experiència. Quotes: General: 90 €/trimestre Jubilats: 80€/trimestre (1,5 hores de classe a la setmana). 
  • PILATES i MEDITACIÓ Professora: Laura Jardí. Instructora en actiu, amb més de 10 anys d’experiència donant classes de Pilates i Meditació. Quotes: General: 90 €/trimestre Jubilats: 80€/trimestre (1,5 hores de classe a la setmana). 
  • ANGLÈS PER A ADULTS Professora: Janet Auckland. Nativa amb 39 anys d’experiència i especialitzada en anglès per a adults. Quotes: General: 122 €/trimestre Jubilats: 89€/trimestre (3 hores de classe a la setmana).
  • TAI-TXÍ Professora: Anna Oltra. Instructora de Tai-Txí pel Tai Chi For Health Institute de Barcelona. Quotes: General: 90 €/trimestre Jubilats: 80€/trimestre (1 hora de classe a la setmana). 
  • COACHING PER ASSOLIR LA SERENOR EMOCIONAL Professora: Karla Ornelas. Experta en desenvolupament humà des de fa més de vint anys. Quotes: General: 100 €/trimestre Jubilats: 90€/trimestre (2 hores de classe a la setmana).

 

Per a més informació, podeu trucar al telèfon d'atenció i informació de l'EMD, 93 518 18 30 o escriure un email a cultura@emdbellaterra.cat.