L’EMD torna a oferir tallers pels veïns de Bellaterra per aquest curs

by | set. 20, 2019 | Cultura

L'edifici de l'EMD de Bellaterra

L'edifici de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Amb el final de l'estiu i la tornada del curs escolar, tornen també els tallers de l'EMD de Bellaterra al Centre Cívic de Bellaterra. L'oferta de cursos acull diversos tipus d'activitats, des de pintura fins a tai-txí i coaching emocional. 

 

Us deixem l'oferta de cursos de l'EMD, que començaran el proper dia 1 d'octubre:

 

  • PINTURA Professor: Adolf. Dibuixant, pintor, gravador i il·lustrador professional, amb taller d’art a Valldoreix, i professor d’art des de fa 24 anys. Quotes: General: 122 €/trimestre Jubilats: 89€/trimestre (4 hores de classe a la setmana). 
  • COUNTRY LINEDANCE Professora: Isa Gibert. Professora de la Federació Espanyola de Ball Esportiu amb 20 anys d’experiència. Quotes: General: 90 €/trimestre Jubilats: 80€/trimestre (1,5 hores de classe a la setmana). 
  • PILATES i MEDITACIÓ Professora: Laura Jardí. Instructora en actiu, amb més de 10 anys d’experiència donant classes de Pilates i Meditació. Quotes: General: 90 €/trimestre Jubilats: 80€/trimestre (1,5 hores de classe a la setmana). 
  • ANGLÈS PER A ADULTS Professora: Janet Auckland. Nativa amb 39 anys d’experiència i especialitzada en anglès per a adults. Quotes: General: 122 €/trimestre Jubilats: 89€/trimestre (3 hores de classe a la setmana).
  • TAI-TXÍ Professora: Anna Oltra. Instructora de Tai-Txí pel Tai Chi For Health Institute de Barcelona. Quotes: General: 90 €/trimestre Jubilats: 80€/trimestre (1 hora de classe a la setmana). 
  • COACHING PER ASSOLIR LA SERENOR EMOCIONAL Professora: Karla Ornelas. Experta en desenvolupament humà des de fa més de vint anys. Quotes: General: 100 €/trimestre Jubilats: 90€/trimestre (2 hores de classe a la setmana).

 

Per a més informació, podeu trucar al telèfon d'atenció i informació de l'EMD, 93 518 18 30 o escriure un email a cultura@emdbellaterra.cat.

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: