La música acompanyarà la gastronomia al 3r Tast de Cuina Mediterrània

by | set. 20, 2019 | Cerdanyola

Enrique Romero, Carme Arché i Antonio Castro a la roda de premsa de presentació del Tast de Cuina Mediterrània

Enrique Romero, Carme Arché i Antonio Castro a la roda de premsa de presentació del Tast de Cuina Mediterrània | Cedida

 

 

Del 27 al 29 de setembre, el sector gastronòmic de Cerdanyola del Vallès sortirà al carrer per participar en el 3r Tast de Cuina Mediterrània. Durant aquests tres dies, una dotzena d'establiments oferiran al públic diferents propostes gastronòmiques en el format de tapa o petites racions. 

 

 

Més establiments

El Tast de Cuina d'enguany comptarà amb quatre establiments més que l'any passat. En total, 12 bars i restaurants de Cerdanyola muntaran la seva carpa a la plaça de l'Abat Oliba i oferiran les diferents receptes. “L'objectiu és mostrar la varietat gastronòmica de Cerdanyola”, va explicar Antonio Castro, president del Gremi d'Hostaleria i restaurador a Los Abetos en la roda de premsa de presentació del Tast, aquest 19 de setembre. A més, Castro ha destacat que el Tast de Cuina Mediterrània és una bona oportunitat perquè els restauradors “presentin noves propostes i ofereixin noves receptes”.

 

 

Llista d'establiments participants al Tast

Llista d'establiments participants al Tast | Cedida

 

 

Actuacions musicals

La tercera edició del Tast de Cuina Mediterrània no coincidirà, per primera vegada, amb el Festival Internacional de Blues. “Els organitzadors del Blues ens van proposar canviar les dates per fer coincidir els dos esdeveniments, però no ens volem arriscar a una mala meteorologia”, assenyala Castro. Tot i això, la mostra comptarà amb tres actuacions musicals, una per a cada dia. 

 

 

Divendres 27, la degustació es farà de les 20 a les 23 h, amb un concert a les 21 h a càrrec de Rock The Night. Ja dissabte, la mostra seguirà el mateix horari que el dia anterior i comptarà amb el concert de The Jukebox a les 21 h. El format canviarà diumenge amb la versió Vermut del Tast de Cuina. De 12 a 15 h, els assistents podran fer el vermut amb la música de Gili Romaní Hot Jazz Cats a les 12 h. 

 

 

Un altre dels objectius del Tast és “fer poble”, tal com ha destacat Enrique Romero, del Bar Alaska. En la mateixa línia, la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, ha animat als veïns i veïnes de Cerdanyola a que s'apropin a la mostra i descobreixin la gastronomia de la ciutat. 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: