Temporal de pluja per l’últim dissabte d’estiu

by | set. 20, 2019 | Méteo

La plaça del Pi, plena d'aigua durant un aiguat | Laia TR
Les pluges i el vent podrien tenir una alta intensitat a Bellaterra

Les pluges i el vent podrien tenir una alta intensitat a Bellaterra | Laia TR

 

 

S'esperen fortes pluges a Bellaterra per aquest cap de setmana, especialment aquest dissabte 21, l'últim de l'estiu. Per aquesta raó, el Servei Meteorològic de Catalunya ha elevat una alerta moderada per pluges intenses amb nivell de perill 1 sobre 6. 

 

 

Concretament, des de les 6 h fins les 18 h, s'esperen fortes tempestes amb possibles granissades i fortes ratxes de vent per a tota la comarca del Vallès Occidental. Des de Protecció Civil es recomana estar atents sobre l'evolució meteorològica, per prendre les mesures necessàries corresponents.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: