Porta del pis de l'encausat

Porta del pis de l'encausat | Mónica García

 

 

El detingut a Cerdanyola durant l'operació de la Guàrdia Civil aquest dilluns 23 de setembre és Edu G., un dels 9 encausats de Lledoners per protestar durant el trasllat dels presos polítics. La Guàrdia Civil ha escorcollat el seu pis a l’avinguda Canaletes durant set hores. Segons veïns del detingut, els agents han entrat al pis de Garzón generant un fort soroll a les 5.30 h. Durant tot el matí han entrat i sortit agents amb caixes. Per a l’escorcoll també han fet entrar un gos.

 

 

 

  

Finalment, a les 12 h, cotxes de la Guàrdia Civil han sortit del pàrquing del bloc de pisos amb el detingut a l’interior d’un dels vehicles. A més, segons fonts veïnals, dos dels detinguts a Sabadell serien antics veïns de Cerdanyola. Un d'ells, David B., també seria un dels 9 de Lledoners.