El detingut a Cerdanyola és un dels 9 de Lledoners

by | set. 23, 2019 | Política

Porta del pis de l'encausat

Porta del pis de l'encausat | Mónica García

 

 

El detingut a Cerdanyola durant l'operació de la Guàrdia Civil aquest dilluns 23 de setembre és Edu G., un dels 9 encausats de Lledoners per protestar durant el trasllat dels presos polítics. La Guàrdia Civil ha escorcollat el seu pis a l’avinguda Canaletes durant set hores. Segons veïns del detingut, els agents han entrat al pis de Garzón generant un fort soroll a les 5.30 h. Durant tot el matí han entrat i sortit agents amb caixes. Per a l’escorcoll també han fet entrar un gos.

 

 

 

  

Finalment, a les 12 h, cotxes de la Guàrdia Civil han sortit del pàrquing del bloc de pisos amb el detingut a l’interior d’un dels vehicles. A més, segons fonts veïnals, dos dels detinguts a Sabadell serien antics veïns de Cerdanyola. Un d'ells, David B., també seria un dels 9 de Lledoners.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Desacord sobre el nivell de transparència de l’EMD de Bellaterra

Desacord sobre el nivell de transparència de l’EMD de Bellaterra

Els actuals integrants del ple bellaterrenc. D’esquerra a dreta, Ramon Andreu (GxB), Beatriz Ripol (secretària municipal), Jordi Sans (GxB), Chus Cornellana (GxB), Guillem Nadal (GxB), Mei Barceló (GxB), Tensi Torrecilla (GxB), Jordi Macarulla (Convergents), Laura Batalla (ERC) i Quim Oltra (ERC)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: