Autocars per la manifestació de la Diada del 2017 llogats per l'ANC de Bellaterra | J. Tardós

 

 

L'ANC de Bellaterra ha llogat un autocar per anar a l'esplanada de la presó de Lledoners i visionar des d'allà l'encesa de farells a la muntanya de Montserrat. La jornada està prevista pel pròxim dilluns 30 de setembre, i vol commemorar amb 131 llums els 131 presidents de la Generalitat de Catalunya, alhora que serveix per fer suport als presos polítics empresonats al centre. 

 

 

L'autocar sortirà de la plaça del Pi de Bellaterra a les 19 h i tornarà al voltant de les 22.30 h. Des de l'entitat indiquen que s'ha de reservar plaça enviant un correu a bellaterra@assemblea.cat i portar 10 euros pel transport. 

 

 

Un cop allà, els participants en la jornada faran un sopar conjunt -que cadascú haurà de portar de casa- i visionaran l'encesa de farells que es farà a Montserrat, organitzada per diverses entitats excursionistes de Catalunya

 

Cartell de la trobada

Cartell de la trobada | ANC Bellaterra