L’ANC Bellaterra reserva un autocar per anar a Lledoners

by | set. 24, 2019 | Espai d'Entitats

Autocars per la manifestació de la Diada del 2017 llogats per l'ANC de Bellaterra | J. Tardós

 

 

L'ANC de Bellaterra ha llogat un autocar per anar a l'esplanada de la presó de Lledoners i visionar des d'allà l'encesa de farells a la muntanya de Montserrat. La jornada està prevista pel pròxim dilluns 30 de setembre, i vol commemorar amb 131 llums els 131 presidents de la Generalitat de Catalunya, alhora que serveix per fer suport als presos polítics empresonats al centre. 

 

 

L'autocar sortirà de la plaça del Pi de Bellaterra a les 19 h i tornarà al voltant de les 22.30 h. Des de l'entitat indiquen que s'ha de reservar plaça enviant un correu a bellaterra@assemblea.cat i portar 10 euros pel transport. 

 

 

Un cop allà, els participants en la jornada faran un sopar conjunt -que cadascú haurà de portar de casa- i visionaran l'encesa de farells que es farà a Montserrat, organitzada per diverses entitats excursionistes de Catalunya

 

Cartell de la trobada

Cartell de la trobada | ANC Bellaterra

 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: