El ‘Sant Cugat va de Tapes’ inclou enguany fins a 26 comerços santcugatencs

by | set. 25, 2019 | Sant Cugat

Cartell del Sant Cugat va de Tapes 2019

Cartell del Sant Cugat va de Tapes 2019 | Sant Cugat va de Tapes

 

 

 

La iniciativa gastronòmica més important de l'any a Sant Cugat del Vallès, el Sant Cugat Va de Tapes, torna a ser a punt de començar. Del dijous 26 de setembre al diumenge 6 d'octubre, fins a 26 bars i restaurants de la ciutat veïna oferiran les seves propostes gastronòmiques en format de tapa, juntament amb un quinto o una canya d’Estrella Damm, per 2'5 euros.

 

 

Els establiments celebraran 11 dies d'aquesta proposta que enguany arriba a la seva vuitena edició, organitzada per Estrella Damm. Els comerços prepararan tapes específiques per les jornades, competint pel guardó a la millor tapa, que serà votat pels clients que hi participin. L'any passat va ser atorgat a l'establiment Vdegust, ibèrics i formatges.  

 

 

Aquesta és la llista dels 26 establiments que hi participaran i les seves tapes:

 

 

  • Bar Hamburg – Mini pita de cochinita pibil amb ceba dolça i ruca
  • Bar Rusiñol – Maxi croqueta de bacallà amb allioli sobre pebrot del piquillo
  • Bodega Tomàs – Fajita de pulled pork amb pebrotada i formatge emmental
  • Brau – Artifici de fals tomàquet de brandada de bacallà amb sorra d’olivada
  • Cafè Belgrado – Rock n Roll de pastrami de salmó amb picada criolla i maionesa
  • Doctor Lagarto – Bunyols de carbassó amb salsa de iogurt i mostassa
  • El Celler d'en Medir – Pa de coca de Folgueroles amb sobrassada i brie fos, i amb reducció de melmelada de figues, mel, un toc de ceba cruixent i ruca
  • El Dehesa – Panet amb filets de pit de pollastre macerats amb all i soja, amb pebrot i salsa tzatziki
  • Erreka – Poke Bowl d’arròs salvatge, quinoa, alvocat, salmó, mango, maionesa de soja i oli de sèsam
  • Granja Montserrat – Rulo de bacallà amb verduretes i salsa beixamel
  • Restaurant La Bolera – Torradeta amb botifarra esparracada i escalivats
  • La Flama de la Bolera – Broqueta de secret ibèric amb pinya, patata a la brasa i salsa teriyaki
  • Les Voltes – Sandvitx de cansalada, salsa hoisin i coleslaw
  • Lets Burger – BBQ Ribs, costella a la barbacoa
  • MUT. La Cafeta Gastronòmica – Croqueta líquida de salmorejo amb pernil i ou dur
  • Restaurant Rancho El Paso – Caneló de bolets silvestres amb beixamel de ceps
  • Sabàtic – Aleta de pollastre cuita a baixa temperatura amb salsa kimchee feta al nostre estil
  • Somewhere Cafe – Ravioli de pedrer al txilindron amb parmentier trufada
  • Spoon Coffee & Breaks – Xarrup de meló i menta amb cruixent de pernil
  • Stanford Gourmet Burger – Hamburguesa de vedella ecològica, amb ruca, formatge cheddar, ceba saltejada amb bacó i salsa hoisin a la mostassa amb germinat de remolatxa
  • La Taverna Catalana – Trinxat de la Cerdanya amb cansalada ibèrica i ou de guatlla  
  • Telefèric – Taco de cresta vermella: pollastre de corral marinat amb barreja asiàtica
  • Tost L'Art de l'entrepà – Cua de llagostí embolicada amb carbassó arrebossat i acompanyada de salsa oriental
  • VDGust Ibèrics i formatges – 3 torrades: Brie, tomàquet semi sec i encenalls d’ibèric; botifarra d’ou amb mostassa i parmesà; sobrassada picant amb formatge de cabra
  • Versió Original – Mini fondue de quatre formatges amb ceba crispy i cibulet
  • Volàtil – Bao de bulgogi en salsa hoisin amb pico de gallo mexicà

 

 

Entre tots els participants del concurs se sortejarà un sopar per a dos comensals.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: