L’edició especial del BellaterraDiari de Festa Major ja és aquí

by | set. 26, 2019 | BellaterraDiari en Paper

bellaterradiari

 

 

 

L'edició número 12 de la versió en paper del BellaterraDiari ja està disponible als comerços des d'aquest dijous 26 de setembre, en un número especial centrat en la Festa Major de Bellaterra 2019. En aquesta ocasió, trobareu una edició ampliada de la nostra publicació mensual, on podreu veure les millors fotos dels dies de festa grossa al poble i informacions específiques sobre les valoracions de les entitats.

 

 

L'edició de setembre de 2019, inclou a més les notícies i informacions més destacades del mes de setembre sobre l'actualitat a Bellaterra, amb uns destacats breus en portada com l'autobús llogat per l'ANC Bellaterra per anar a l'11-S a Barcelona, la visita del president de la Generalitat al Sincrotró Alba o el record als bellaterrencs que ens han deixat en aquests mesos. 

 

 

A l'interior, a més de les valoracions de les entitats sobre la Festa Major i el nostre editorial, com sempre, podreu trobar informació sobre l'acollida del primer Punt Lila al barri, les donacions de sang per la festa grossa i els actes de la Diada Nacional a Bellaterra (tant l'acte institucional com la cursa de la Sansi). També podreu llegir sobre el robatori a un veí a plena llum del dia, les dades sobre l'inici del curs escolar al poble i els guanyadors del nostre sorteig de 15 exemplars del llibre Bellaterra: Crònica de 75 anys (1930 – 2005) d'Ignasi Roda.

 

 

Podeu troobar els exemplars del BellaterraDiari als comerços de la plaça del Pi i, ben aviat, a totes les vostres bústies

 

 

Si encara no heu pogut llegir la publicació, us deixem tot seguit la versió en pdf:

 

 

BellaterraDiari en paper, número 12, setembre 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

Vols llegir més…?

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: