bellaterradiari

 

 

 

L'edició número 12 de la versió en paper del BellaterraDiari ja està disponible als comerços des d'aquest dijous 26 de setembre, en un número especial centrat en la Festa Major de Bellaterra 2019. En aquesta ocasió, trobareu una edició ampliada de la nostra publicació mensual, on podreu veure les millors fotos dels dies de festa grossa al poble i informacions específiques sobre les valoracions de les entitats.

 

 

L'edició de setembre de 2019, inclou a més les notícies i informacions més destacades del mes de setembre sobre l'actualitat a Bellaterra, amb uns destacats breus en portada com l'autobús llogat per l'ANC Bellaterra per anar a l'11-S a Barcelona, la visita del president de la Generalitat al Sincrotró Alba o el record als bellaterrencs que ens han deixat en aquests mesos. 

 

 

A l'interior, a més de les valoracions de les entitats sobre la Festa Major i el nostre editorial, com sempre, podreu trobar informació sobre l'acollida del primer Punt Lila al barri, les donacions de sang per la festa grossa i els actes de la Diada Nacional a Bellaterra (tant l'acte institucional com la cursa de la Sansi). També podreu llegir sobre el robatori a un veí a plena llum del dia, les dades sobre l'inici del curs escolar al poble i els guanyadors del nostre sorteig de 15 exemplars del llibre Bellaterra: Crònica de 75 anys (1930 – 2005) d'Ignasi Roda.

 

 

Podeu troobar els exemplars del BellaterraDiari als comerços de la plaça del Pi i, ben aviat, a totes les vostres bústies

 

 

Si encara no heu pogut llegir la publicació, us deixem tot seguit la versió en pdf:

 

 

BellaterraDiari en paper, número 12, setembre 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.