Ple extraordinari pel bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau

by | set. 26, 2019 | Política

BellaterraDiari transmet els plens de l'EMD de Bellaterra en directe

BellaterraDiari transmet els plens de l'EMD de Bellaterra en directe | Laia TR

 

 

La Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra ha convocat la seva primera sessió després de les vacances. Tot i que el pròxim mes d'octubre estava prevista una nova reunió ordinària dels partits, el president de l'EMD ha decidit convocar el plenari de forma extraordinària ja per aquest dilluns 30 de setembre, a les 20 h, al Centre Cívic de Bellaterra.

 

 

Especialment, els partits es trobaran per a ratificar el Decret de Presidència 55/2019 per l'adjudicació de la concessió del bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau als nous treballadors. L'establiment ja compta amb la seva nova gestora (única que va presentar oferta), Elisabeth Fernández Parra, després que els anteriors es jubilessin el passat mes de juliol i la gestió del bar passés a concurs públic

 

 

Podeu llegir-ne la adjudicació aquí:

 

 

Ratificació de la concessió del bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau, setembre 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

Abans, però, el plenari debatrà la proposta d'aprovació dels estats i comptes del govern de l'Entitat de l'any passat, després que durant l'últim Ple ordinari de la Junta de Veïns s'aprovés la liquidació del pressupost

 

 

Aquí podeu llegir l'Ordre del Dia:

 

 

Junta de Veïns Extraordinària de l'EMD de Bellaterra del 30 de setembre de 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

Vols llegir més…?

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

La qüestió econòmica i de contractació va tenir un fort pes en el passat ple ordinari de l’EMD de Bellaterra, que va tenir lloc de forma telemàtica el 25 d’abril . L’òrgan de l’administració bellaterrenca va exposar les tasques, ingresos i despeses que s’havien treballat durant el primer trimestre del 2022 i presentar el tancament de l’any 2021 pel que fa a xifres. I és que segons els números presentats per la mateixa EMD, aquest primer trimestre del 2022 s’haurien ingressat 337.229 euros i s’haurien gastat 166.905 euros, sota una previsió de despesa total anual de 765.364 euros.

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

Recordo que la meva mare sempre em deia: “no et fiquis en política que et vindran a buscar”. Així començava la intervenció d’Albert Royo – exdirector del Diplocat i gran represaliat per la causa independentista – protagonista juntament amb d’altres 3.629 persones del llibre que ha publicat recentment el periodista i escriptor Jordi Panyella i que van presentar, ambdós testimonis, el passat 22 d’abril a la Sala d’Actes de Club Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: