Ple extraordinari pel bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau

by | set. 26, 2019 | Política

BellaterraDiari transmet els plens de l'EMD de Bellaterra en directe

BellaterraDiari transmet els plens de l'EMD de Bellaterra en directe | Laia TR

 

 

La Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra ha convocat la seva primera sessió després de les vacances. Tot i que el pròxim mes d'octubre estava prevista una nova reunió ordinària dels partits, el president de l'EMD ha decidit convocar el plenari de forma extraordinària ja per aquest dilluns 30 de setembre, a les 20 h, al Centre Cívic de Bellaterra.

 

 

Especialment, els partits es trobaran per a ratificar el Decret de Presidència 55/2019 per l'adjudicació de la concessió del bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau als nous treballadors. L'establiment ja compta amb la seva nova gestora (única que va presentar oferta), Elisabeth Fernández Parra, després que els anteriors es jubilessin el passat mes de juliol i la gestió del bar passés a concurs públic

 

 

Podeu llegir-ne la adjudicació aquí:

 

 

Ratificació de la concessió del bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau, setembre 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

Abans, però, el plenari debatrà la proposta d'aprovació dels estats i comptes del govern de l'Entitat de l'any passat, després que durant l'últim Ple ordinari de la Junta de Veïns s'aprovés la liquidació del pressupost

 

 

Aquí podeu llegir l'Ordre del Dia:

 

 

Junta de Veïns Extraordinària de l'EMD de Bellaterra del 30 de setembre de 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: