Arcadi Oliveres és un dels activistes per la Pau més coneguts de la societat catalana | wikipedia

 

 

El catedràtic d'Economia i docent de la Universitat Autònoma de Barcelona, Arcadi Oliveres, oferirà una xerrada a Bellaterra. Ho farà de la mà de l'Assemblea Nacional Catalana a Bellaterra, el pròxim dimarts 1 d'octubre, al Centre Cívic de Bellaterra a les 20 h. 

 

 

 

Durant la trobada amb el també activista per la justícia social i la pau, es visualitzarà el documental “Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita no violenta“. L'acte estarà moderat pel membre de la Universitat de la Pau i veí de Bellaterra Àlvar Roda, que introduirà la xerrada.

 

 

En acabar, els assistents podran gaudir d'un piscolabis a càrrec de l'entitat.

 

 

Cartell de la xerrada
Cartell de la xerrada | ANC Bellarerra