Arcadi Oliveres oferirà una xerrada sobre la lluita no violenta a Bellaterra

by | set. 27, 2019 | Cultura

Arcadi Oliveres és un dels activistes per la Pau més coneguts de la societat catalana | wikipedia

 

 

El catedràtic d'Economia i docent de la Universitat Autònoma de Barcelona, Arcadi Oliveres, oferirà una xerrada a Bellaterra. Ho farà de la mà de l'Assemblea Nacional Catalana a Bellaterra, el pròxim dimarts 1 d'octubre, al Centre Cívic de Bellaterra a les 20 h. 

 

 

 

Durant la trobada amb el també activista per la justícia social i la pau, es visualitzarà el documental “Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita no violenta“. L'acte estarà moderat pel membre de la Universitat de la Pau i veí de Bellaterra Àlvar Roda, que introduirà la xerrada.

 

 

En acabar, els assistents podran gaudir d'un piscolabis a càrrec de l'entitat.

 

 

Cartell de la xerrada

Cartell de la xerrada | ANC Bellarerra

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: