Arcadi Oliveres oferirà una xerrada sobre la lluita no violenta a Bellaterra

by | set. 27, 2019 | Cultura

Arcadi Oliveres és un dels activistes per la Pau més coneguts de la societat catalana | wikipedia

 

 

El catedràtic d'Economia i docent de la Universitat Autònoma de Barcelona, Arcadi Oliveres, oferirà una xerrada a Bellaterra. Ho farà de la mà de l'Assemblea Nacional Catalana a Bellaterra, el pròxim dimarts 1 d'octubre, al Centre Cívic de Bellaterra a les 20 h. 

 

 

 

Durant la trobada amb el també activista per la justícia social i la pau, es visualitzarà el documental “Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita no violenta“. L'acte estarà moderat pel membre de la Universitat de la Pau i veí de Bellaterra Àlvar Roda, que introduirà la xerrada.

 

 

En acabar, els assistents podran gaudir d'un piscolabis a càrrec de l'entitat.

 

 

Cartell de la xerrada

Cartell de la xerrada | ANC Bellarerra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: