El col·lectiu Plataforma ZEO se suma a la manifestació pel clima

by | set. 27, 2019 | Societat

 

Cartells de la Plataforma ZEO per la manifestació d'aquest divendres

Cartells de la Plataforma ZEO per la manifestació d'aquest divendres | Plataforma ZEO

 

 

La Plataforma ZEO (Zero Emissions Objective), situada a Bellaterra, se suma a la Vaga Mundial pel Clima. L'entitat bellaterrenca de caràcter ecologista ha organitzat una sortida a la manifestació que se celebrarà a Barcelona la tarda d'aquest divendres 27 de setembre. Una manifestació que  entra dins el programa d'actes de la jornada pel clima i que començarà a les 13 h a la plaça Sant Jaume de la ciutat comtal. 

 

 

Des de la Plataforma ZEO indiquen que se sumaran a la manifestació a les 18 h als Jardins de Salvador Espriu (coneguts com els Jardinets de Gràcia), a Barcelona, i seguiran els actes de la jornada pel clima. D'altra banda, indiquen que portaran una pancarta amb el lema “Esborra la teva petjada de carboni“.

 

 

Els integrants de la plataforma conviden que tots els veïns interessats se sumin a la convocatòria i entrin en contacte amb ells enviant un email a zeroemissionsobjective@gmail.com. 

 

 

 

 

Cartell de la manifestació per la vaga mundial pel clima

Cartell de la manifestació per la vaga mundial pel clima | Plataforma ZEO

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: