El col·lectiu Plataforma ZEO se suma a la manifestació pel clima

by | set. 27, 2019 | Societat

 

Cartells de la Plataforma ZEO per la manifestació d'aquest divendres

Cartells de la Plataforma ZEO per la manifestació d'aquest divendres | Plataforma ZEO

 

 

La Plataforma ZEO (Zero Emissions Objective), situada a Bellaterra, se suma a la Vaga Mundial pel Clima. L'entitat bellaterrenca de caràcter ecologista ha organitzat una sortida a la manifestació que se celebrarà a Barcelona la tarda d'aquest divendres 27 de setembre. Una manifestació que  entra dins el programa d'actes de la jornada pel clima i que començarà a les 13 h a la plaça Sant Jaume de la ciutat comtal. 

 

 

Des de la Plataforma ZEO indiquen que se sumaran a la manifestació a les 18 h als Jardins de Salvador Espriu (coneguts com els Jardinets de Gràcia), a Barcelona, i seguiran els actes de la jornada pel clima. D'altra banda, indiquen que portaran una pancarta amb el lema “Esborra la teva petjada de carboni“.

 

 

Els integrants de la plataforma conviden que tots els veïns interessats se sumin a la convocatòria i entrin en contacte amb ells enviant un email a zeroemissionsobjective@gmail.com. 

 

 

 

 

Cartell de la manifestació per la vaga mundial pel clima

Cartell de la manifestació per la vaga mundial pel clima | Plataforma ZEO

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: