“Pilones i precaució”

by | set. 27, 2019 | Cartes dels veïnat

Les pilones que regulen el trànsit al Camí Antic de Sant Cugat | Redacció

 

 

[TEXT: Àlvar Roda]

 

 

M'acabo de “fotre” una “hostia” amb les  “putes” pilones… ! Per sort estic bé un trau al genoll i un fort cop a les costelles del costat esquerre. La volada, considerable! Gràcies a la  veïna que ha sortit de casa seva espantada en sentir el soroll, i els conductors que han parat per interessar-se…

 

 

La culpa ha sigut totalment meva per haver confiat que, una vegada havia passat el cotxe que em precedia i veure que encara no havia pujat la pilona, no he encertat a veure que pujaria tan de pressa. Sempre passo amb la moto quan la pilona està apujada, entre la pilona i la barrera divisòria, ja que és absurd parar amb la moto i passar la targeta. De tota manera no sóc l’únic que ho fa, i també altres cotxes i motos han tingut ensurts.

 

 

Està clar que les pilones al marge de servir -diuen- per altres coses com la seguretat, robatoris i afluència de trànsit, poden també ser perilloses si no circulem amb molta precaució i atenció.

 

 

Seguim!

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: