Les pilones que regulen el trànsit al Camí Antic de Sant Cugat | Redacció

 

 

[TEXT: Àlvar Roda]

 

 

M'acabo de “fotre” una “hostia” amb les  “putes” pilones… ! Per sort estic bé un trau al genoll i un fort cop a les costelles del costat esquerre. La volada, considerable! Gràcies a la  veïna que ha sortit de casa seva espantada en sentir el soroll, i els conductors que han parat per interessar-se…

 

 

La culpa ha sigut totalment meva per haver confiat que, una vegada havia passat el cotxe que em precedia i veure que encara no havia pujat la pilona, no he encertat a veure que pujaria tan de pressa. Sempre passo amb la moto quan la pilona està apujada, entre la pilona i la barrera divisòria, ja que és absurd parar amb la moto i passar la targeta. De tota manera no sóc l’únic que ho fa, i també altres cotxes i motos han tingut ensurts.

 

 

Està clar que les pilones al marge de servir -diuen- per altres coses com la seguretat, robatoris i afluència de trànsit, poden també ser perilloses si no circulem amb molta precaució i atenció.

 

 

Seguim!