L’equip de Superbike dels germans Roda, campió del món per cinquè any consecutiu

by | set. 30, 2019 | Esports

Biel Roda abraça a Rea al final de la cursa, encara sobre la seva moto

Biel Roda saluda a Rea al final de la cursa, encara sobre la seva moto | motoblog.it

 

 

L'equip dels bellaterrencs Guim i Biel Roda ha guanyat, per cinquè any consecutiu, el campionat mundial de Superbikes, gràcies al seu pilot i també pentacampió del món, Jonathan Rea. Una fita que significa una victòria històrica pel Kawasaki Racing Team, que gestionen els bellaterrencs en la competició de superbikes. 

 

 

Ho van fer aquest diumenge 29 de setembre al circuit de Magny – Cours, a França, i va significar una fita històrica en el món de la competició, ja que és el primer cop a la Història que un mateix pilot i un mateix equip aconsegueixen guanyar el campionat durant cinc anys seguits. 

 

 

Aquesta victòria significa la consolidació de l'equip dels germans bellaterrencs a la competició de motos de mercat després que comencessin a guanyar el Superbike World Championship el 2013 amb el també britànic Tom Sykes. I, tot i que el 2014 va ser el francès Sylvain Guintoli amb l'escuderia Aprilia qui va guanyar la competició, des de l'arribada de Rea a l'equip dels Roda el 2015 no hi ha hagut cap any sense victòria a la marca.

Vols llegir més…?

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Els bellaterrencs Jordi Queraltó i Petra Zemankova participaran el pròxim mes de gener a la 44a edició del Ral·li París – Dakar. El tàndem Queraltó – Zemánkova presenten des del concessionari Jeep de Sabadell la seva aposta pel ral·li més esperat pels amants del motor. La cursa se celebrarà del 2 al 14 de gener a Aràbia Saudita.

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Arriba la sisena edició de ‘Cap Nen sense pilota’: una trobada de futbol solidària que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil; organitzada pel Centre d’Esports Sabadell F.C.

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: