L’equip de Superbike dels germans Roda, campió del món per cinquè any consecutiu

by | set. 30, 2019 | Esports

Biel Roda abraça a Rea al final de la cursa, encara sobre la seva moto

Biel Roda saluda a Rea al final de la cursa, encara sobre la seva moto | motoblog.it

 

 

L'equip dels bellaterrencs Guim i Biel Roda ha guanyat, per cinquè any consecutiu, el campionat mundial de Superbikes, gràcies al seu pilot i també pentacampió del món, Jonathan Rea. Una fita que significa una victòria històrica pel Kawasaki Racing Team, que gestionen els bellaterrencs en la competició de superbikes. 

 

 

Ho van fer aquest diumenge 29 de setembre al circuit de Magny – Cours, a França, i va significar una fita històrica en el món de la competició, ja que és el primer cop a la Història que un mateix pilot i un mateix equip aconsegueixen guanyar el campionat durant cinc anys seguits. 

 

 

Aquesta victòria significa la consolidació de l'equip dels germans bellaterrencs a la competició de motos de mercat després que comencessin a guanyar el Superbike World Championship el 2013 amb el també britànic Tom Sykes. I, tot i que el 2014 va ser el francès Sylvain Guintoli amb l'escuderia Aprilia qui va guanyar la competició, des de l'arribada de Rea a l'equip dels Roda el 2015 no hi ha hagut cap any sense victòria a la marca.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: