La bellaterrenca Plataforma ZEO aplaudeix els resultats de la Vaga pel Clima

by | oct. 1, 2019 | Societat

Capçalera de la manifestació per la Vaga Mundial pel Clima a Barcelona

Capçalera de la manifestació per la Vaga Mundial pel Clima a Barcelona | Plataforma ZEO

 

 

 

Vora 100.000 persones van acudir a la manifestació que va organitzar Fridays for Future a la ciutat comtal, segons afirmen des del colectiu, entre les quals es van trobar els representants de l'entitat de Bellaterra Plataforma ZEO. Els membres de l'associació que lluita per la reducció de la denominada “petjada de carboni” -l'impacte en CO2 que deixa cada vida humana amb el seu consum diari- aplaudeixen la participació en la concentració del passat 27 de setembre a la tarda. 

 

 

Des de l'entitat afirmen que “hem estat presents en les 3 manifestacions estatals de Fridays for Future més importants i aquesta, en comparació, va multiplicar la participació per 10“. Els representants de l'associació van aconseguir aplegar 10 bellaterrencs i bellaterrenques que es van sumar a anar a la manifestació amb els membres de la Plataforma ZEO.  

 

 

Pancartes de la Plataforma ZEO durant la mobilització

Pancartes de la Plataforma ZEO durant la mobilització | Plataforma ZEO

 

 

La trobada per la Vaga pel Clima ja va començar a les 13 h, tot i que l'eix de la jornada reivindicativa es va desenvolupar a partir de les 18 h, quan els manifestants es van trobar als denominats com Jardinets de Gràcia i van començar la seva marxa fins a la plaça Catalunya de Barcelona. Hi van arribar al voltant de les 19.10 h, i van finalitzar la mobilització amb parlaments i música.

 

 

Des de Plataforma ZEO aplaudeixen la participació en la manifestació, que “s'estenia durant mig kilòmetre fins a la capçalera dels manifestants”. L'entitat assenyala que “a la totalitat d'Espanya hi ha hagut un 3,5% de seguiment de la vaga, que és bastant per a ser una vaga promoguda per la comunitat estudiantil”. 

 

 

Secció de la manifestació

Secció de la manifestació | Plataforma ZEO

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: