‘Clandestí’, el curt de ficció sobre l’1-O en obert a YouTube

by | oct. 1, 2019 | Cultura

Urnes de votació de l'1-O incloses al curtmetratge

Urnes de votació de l'1-O incloses al curtmetratge | Fotograma de 'Clandestí'

 

 

Fa un any, amb motiu del primer aniversari del referèndum de l'1-O, el vallesà J.R. Armadàs i Ivan Mulero estrenaven el primer curt de ficció amb l'1-O com a rerefons, Clandestí. Ara, dos anys després de la històrica jornada, Clandestí pot visualitzar-se en obert a YouTube. El film va rodar-se de nit entre el 30 d'agost i el 5 de setembre de 2018 a Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Rubí.

 

 

El curtmetratge, protagonitzat per Joan Frank Charansonnet, Miquel Sitjar i Esther Nubiola, gira al voltant d’un intercanvi de mercaderia sensible que s’ha de fer de matinada, d’amagat de la policia i en indrets aïllat dels nuclis urbans.

 

 

 

 

Aquesta ficció co-dirigida per J.R. Armadàs i Ivan Mulero, i protagonitzada per Miquel Sitjar, Joan Frank Charansonnet i Esther Nubiola, va ser rodada l’estiu del 2018 i després de passar per diversos festivals arriba ara de manera gratuïta a Youtube.

 

 

El curtmetratge Clandestí va ser premiat als premis ARKAM.

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: