Urnes de votació de l'1-O incloses al curtmetratge

Urnes de votació de l'1-O incloses al curtmetratge | Fotograma de 'Clandestí'

 

 

Fa un any, amb motiu del primer aniversari del referèndum de l'1-O, el vallesà J.R. Armadàs i Ivan Mulero estrenaven el primer curt de ficció amb l'1-O com a rerefons, Clandestí. Ara, dos anys després de la històrica jornada, Clandestí pot visualitzar-se en obert a YouTube. El film va rodar-se de nit entre el 30 d'agost i el 5 de setembre de 2018 a Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Rubí.

 

 

El curtmetratge, protagonitzat per Joan Frank Charansonnet, Miquel Sitjar i Esther Nubiola, gira al voltant d’un intercanvi de mercaderia sensible que s’ha de fer de matinada, d’amagat de la policia i en indrets aïllat dels nuclis urbans.

 

 

 

 

Aquesta ficció co-dirigida per J.R. Armadàs i Ivan Mulero, i protagonitzada per Miquel Sitjar, Joan Frank Charansonnet i Esther Nubiola, va ser rodada l’estiu del 2018 i després de passar per diversos festivals arriba ara de manera gratuïta a Youtube.

 

 

El curtmetratge Clandestí va ser premiat als premis ARKAM.