‘Clandestí’, el curt de ficció sobre l’1-O en obert a YouTube

by | oct. 1, 2019 | Cultura

Urnes de votació de l'1-O incloses al curtmetratge

Urnes de votació de l'1-O incloses al curtmetratge | Fotograma de 'Clandestí'

 

 

Fa un any, amb motiu del primer aniversari del referèndum de l'1-O, el vallesà J.R. Armadàs i Ivan Mulero estrenaven el primer curt de ficció amb l'1-O com a rerefons, Clandestí. Ara, dos anys després de la històrica jornada, Clandestí pot visualitzar-se en obert a YouTube. El film va rodar-se de nit entre el 30 d'agost i el 5 de setembre de 2018 a Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Rubí.

 

 

El curtmetratge, protagonitzat per Joan Frank Charansonnet, Miquel Sitjar i Esther Nubiola, gira al voltant d’un intercanvi de mercaderia sensible que s’ha de fer de matinada, d’amagat de la policia i en indrets aïllat dels nuclis urbans.

 

 

 

 

Aquesta ficció co-dirigida per J.R. Armadàs i Ivan Mulero, i protagonitzada per Miquel Sitjar, Joan Frank Charansonnet i Esther Nubiola, va ser rodada l’estiu del 2018 i després de passar per diversos festivals arriba ara de manera gratuïta a Youtube.

 

 

El curtmetratge Clandestí va ser premiat als premis ARKAM.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: