Quaranta bellaterrencs coordinats per l’associació van tallar la BV-1414 a la plaça del Pi | Laia TR

 

[TEXT: Associació BV-1414]

L’Associació Bellaterra BV-1414 vol informar els seus socis, simpatitzants i veïns en general, de les darreres actuacions que s’han dut a terme per aconseguir l’objectiu de l’entitat: la pacificació de la carretera BV-1414 que malgrat el nou enllaç C-58/B-30  suporta un volum de trànsit insostenible amb la consegüent pol·lució

Al mes de juny es va demanar una reunió amb l’Alcalde de Cerdanyola, Sr. Carlos Cordón. L’Ajuntament ens va contestar al cap d’uns dies i ens va comunicar que ens atendria el Sr. Víctor Francos, 2n tinent d’alcalde i regidor delegat en matèria de relacions amb l’EMD de Bellaterra. La reunió va tenir lloc el 15 de juliol, on vam poder exposar al Sr. Francos la problemàtica amb el trànsit que travessa el poble i les seves conseqüències.

El regidor es va comprometre a estudiar amb la Guàrdia Urbana les possibles actuacions i a mantenir-nos informats. A dia d’avui ens ha fet saber que està treballant en les nostres peticions però encara no tenim cap resposta concreta.

Us mantindrem informats si es produeix alguna novetat.