
Poques coses hi ha més valuoses que la qualitat dels ingredients, especialment si una recepta en treu tot el partit. Si a això se li suma que el preu de la matèria primera és baix, tenim un èxit assegurat, ja que ens trobarem davant un bon àpat barat. I és que gastar molt no implica sempre encertar.
Per això, aquest dimecres, al Pa amb Oli us proposem la recepta del conill a l'allada: un àpat clàssic que és gustosíssim i agrada tant a grans com a petits. Una manera ideal de menjar com uns reis sense gastar massa, alhora que el marge de preu permet escollir ingredients d'alta qualitat.
Voleu saber com fer-lo? Doncs som-hi!
Què necessitem per una ració per a quatre persones?
- Un conill tallat a bocins
- 7 o 8 grans d’all amb pell
- Un got de cervesa rossa
- Oli d’oliva
- Julivert
- Romaní
- Farigola
- Sal i pebre
Mans a la cuina!
- Primer salpebrem els trossos de conill i els enrossim en una cassola amb l’oli d’oliva
- Esperem a que estiguin rossos i els retirem
- A continuació, daurem els grans d’all, amb pell inclosa, sense deixar que es cremin
- Un cop hagin agafat color, hi afegim de nou el conill i hi posem el romaní i farigola
- Ara és hora de remenar una mica i, en acabat, hi aboquem el got de cervesa
- Ho deixem coure tot plegat a foc viu perquè s’evapori l’alcohol de la cervesa
- Un cop s’hagi reduït la mescla, la posem a foc mitjà
- Per acabar, hi inclourem el julivert picat i una mica d’aigua, i ho deixarem coure uns cinc o deu minuts més.
- Ja tenim el nostre conill a l'allada!
- Com a acompanyament, recomanem una bona amanida o algun altre plat de gust suau
Bon profit!