El conill a l'allada és un plat gustosíssim i barat
El conill a l'allada és un plat gustosíssim i barat | Cuinejar

 

 

Poques coses hi ha més valuoses que la qualitat dels ingredients, especialment si una recepta en treu tot el partit. Si a això se li suma que el preu de la matèria primera és baix, tenim un èxit assegurat, ja que ens trobarem davant un bon àpat barat. I és que gastar molt no implica sempre encertar. 

 

 

Per això, aquest dimecres, al Pa amb Oli us proposem la recepta del conill a l'allada: un àpat clàssic que és gustosíssim i agrada tant a grans com a petits. Una manera ideal de menjar com uns reis sense gastar massa, alhora que el marge de preu permet escollir ingredients d'alta qualitat.

 

 

Voleu saber com fer-lo? Doncs som-hi!

 

 

Què necessitem per una ració per a quatre persones?

  • Un conill tallat a bocins
  • 7 o 8 grans d’all amb pell
  • Un got de cervesa rossa 
  • Oli d’oliva
  • Julivert
  • Romaní
  • Farigola
  • Sal i pebre

 

 

Mans a la cuina!

  • Primer salpebrem els trossos de conill i els enrossim en una cassola amb l’oli d’oliva
  • Esperem a que estiguin rossos i els retirem
  • A continuació, daurem els grans d’all, amb pell inclosa, sense deixar que es cremin 
  • Un cop hagin agafat color, hi afegim de nou el conill i hi posem el romaní i farigola
  • Ara és hora de remenar una mica i, en acabat, hi aboquem el got de cervesa
  • Ho deixem coure tot plegat a foc viu perquè s’evapori l’alcohol de la cervesa 
  • Un cop s’hagi reduït la mescla, la posem a foc mitjà
  • Per acabar, hi inclourem el julivert picat i una mica d’aigua, i ho deixarem coure uns cinc o deu minuts més.
  • Ja tenim el nostre conill a l'allada!
  • Com a acompanyament, recomanem una bona amanida o algun altre plat de gust suau

 

Bon profit!