Conill a l’allada per llepar-se’n els dits!

by | oct. 2, 2019 | Pa Amb Oli

El conill a l'allada és un plat gustosíssim i barat

El conill a l'allada és un plat gustosíssim i barat | Cuinejar

 

 

Poques coses hi ha més valuoses que la qualitat dels ingredients, especialment si una recepta en treu tot el partit. Si a això se li suma que el preu de la matèria primera és baix, tenim un èxit assegurat, ja que ens trobarem davant un bon àpat barat. I és que gastar molt no implica sempre encertar. 

 

 

Per això, aquest dimecres, al Pa amb Oli us proposem la recepta del conill a l'allada: un àpat clàssic que és gustosíssim i agrada tant a grans com a petits. Una manera ideal de menjar com uns reis sense gastar massa, alhora que el marge de preu permet escollir ingredients d'alta qualitat.

 

 

Voleu saber com fer-lo? Doncs som-hi!

 

 

Què necessitem per una ració per a quatre persones?

  • Un conill tallat a bocins
  • 7 o 8 grans d’all amb pell
  • Un got de cervesa rossa 
  • Oli d’oliva
  • Julivert
  • Romaní
  • Farigola
  • Sal i pebre

 

 

Mans a la cuina!

  • Primer salpebrem els trossos de conill i els enrossim en una cassola amb l’oli d’oliva
  • Esperem a que estiguin rossos i els retirem
  • A continuació, daurem els grans d’all, amb pell inclosa, sense deixar que es cremin 
  • Un cop hagin agafat color, hi afegim de nou el conill i hi posem el romaní i farigola
  • Ara és hora de remenar una mica i, en acabat, hi aboquem el got de cervesa
  • Ho deixem coure tot plegat a foc viu perquè s’evapori l’alcohol de la cervesa 
  • Un cop s’hagi reduït la mescla, la posem a foc mitjà
  • Per acabar, hi inclourem el julivert picat i una mica d’aigua, i ho deixarem coure uns cinc o deu minuts més.
  • Ja tenim el nostre conill a l'allada!
  • Com a acompanyament, recomanem una bona amanida o algun altre plat de gust suau

 

Bon profit!

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: