Carles Escolà davant la seu de l'empresa Polycasa
Carles Escolà davant la seu de l'empresa Polycasa | Mónica García

 

 

L'exalcade de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha anunciat que podrà tornar al seu lloc de feina després que l'empresa l'acomiadés aquest estiu. La companyia ha reconegut la nul·litat de l'acomiadament d'Escolà en una reunió de conciliació que ha tingut lloc aquest 2 d'octubre.

 

 

Durant el mes de setembre, Carles Escolà va denunciar que l'empresa on treballava abans de ser escollit alcalde, Polycasa Spain SAU (Montcada i Reixac), l'havia acomiadat després d'acordar la seva reincorporació. Escolà havia de recuperar el seu lloc de feina després de quatre anys d'excedència durant els quals va exercir d'alcalde de Cerdanyola.

 

 

 

 

 

  

Aquest 2 d'octubre, Escolà i l'empresa han mantingut una reunió de conciliació en la qual Polycasa ha reconegut “la nul·litat de l'acomiadament” i ha ofert “la readmissió del treballador” a partir del 3 d'octubre.