L’exalcalde Escolà és readmès al seu lloc de feina

by | oct. 2, 2019 | Societat

Carles Escolà davant la seu de l'empresa Polycasa

Carles Escolà davant la seu de l'empresa Polycasa | Mónica García

 

 

L'exalcade de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha anunciat que podrà tornar al seu lloc de feina després que l'empresa l'acomiadés aquest estiu. La companyia ha reconegut la nul·litat de l'acomiadament d'Escolà en una reunió de conciliació que ha tingut lloc aquest 2 d'octubre.

 

 

Durant el mes de setembre, Carles Escolà va denunciar que l'empresa on treballava abans de ser escollit alcalde, Polycasa Spain SAU (Montcada i Reixac), l'havia acomiadat després d'acordar la seva reincorporació. Escolà havia de recuperar el seu lloc de feina després de quatre anys d'excedència durant els quals va exercir d'alcalde de Cerdanyola.

 

 

 

 

 

  

Aquest 2 d'octubre, Escolà i l'empresa han mantingut una reunió de conciliació en la qual Polycasa ha reconegut “la nul·litat de l'acomiadament” i ha ofert “la readmissió del treballador” a partir del 3 d'octubre.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: