L’exalcalde Escolà és readmès al seu lloc de feina

by | oct. 2, 2019 | Societat

Carles Escolà davant la seu de l'empresa Polycasa

Carles Escolà davant la seu de l'empresa Polycasa | Mónica García

 

 

L'exalcade de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha anunciat que podrà tornar al seu lloc de feina després que l'empresa l'acomiadés aquest estiu. La companyia ha reconegut la nul·litat de l'acomiadament d'Escolà en una reunió de conciliació que ha tingut lloc aquest 2 d'octubre.

 

 

Durant el mes de setembre, Carles Escolà va denunciar que l'empresa on treballava abans de ser escollit alcalde, Polycasa Spain SAU (Montcada i Reixac), l'havia acomiadat després d'acordar la seva reincorporació. Escolà havia de recuperar el seu lloc de feina després de quatre anys d'excedència durant els quals va exercir d'alcalde de Cerdanyola.

 

 

 

 

 

  

Aquest 2 d'octubre, Escolà i l'empresa han mantingut una reunió de conciliació en la qual Polycasa ha reconegut “la nul·litat de l'acomiadament” i ha ofert “la readmissió del treballador” a partir del 3 d'octubre.

 

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: