L’exalcalde Escolà és readmès al seu lloc de feina

by | oct. 2, 2019 | Societat

Carles Escolà davant la seu de l'empresa Polycasa

Carles Escolà davant la seu de l'empresa Polycasa | Mónica García

 

 

L'exalcade de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha anunciat que podrà tornar al seu lloc de feina després que l'empresa l'acomiadés aquest estiu. La companyia ha reconegut la nul·litat de l'acomiadament d'Escolà en una reunió de conciliació que ha tingut lloc aquest 2 d'octubre.

 

 

Durant el mes de setembre, Carles Escolà va denunciar que l'empresa on treballava abans de ser escollit alcalde, Polycasa Spain SAU (Montcada i Reixac), l'havia acomiadat després d'acordar la seva reincorporació. Escolà havia de recuperar el seu lloc de feina després de quatre anys d'excedència durant els quals va exercir d'alcalde de Cerdanyola.

 

 

 

 

 

  

Aquest 2 d'octubre, Escolà i l'empresa han mantingut una reunió de conciliació en la qual Polycasa ha reconegut “la nul·litat de l'acomiadament” i ha ofert “la readmissió del treballador” a partir del 3 d'octubre.

 

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: