Asfaltat del carrer Salcillo
Asfaltat del carrer Salcillo | Anna Valls

 

 

[TEXT: Anna Valls]

 

A l'atenció de la Sra. Margarita Arboix, Rectora de la UAB.

 

  

Benvolguda Rectora, em poso en contacte amb vostè per posar-la al corrent d'un problema referent al terreny de la UAB que dóna al carrer Salcillo, a Bellaterra.

  

 

Fa anys que sol·licitem que es modifiqui la inclinació de l'entrada d'aquest terreny, per tal que el nostre carrer no s'ompli de fang i de pedretes quan plou i quan entren les furgonetes de brossa de l'EMD, que són els únics que hi tenen accés. Ara, l'Ajuntament de Cerdanyola està asfaltant el carrer Salcillo i seria una llàstima que essent l'únic carrer recentment asfaltat, quedi brut de fang el primer dia que plogui.

 

 

Asfaltat del carrer Salcillo
Asfaltat del carrer Salcillo | Anna Valls

 

A més, la polseguera que aixequem els mateixos veïns en passar-hi quan queda ple de fang i pedretes, omple les nostres llars de pols contínuament. Encara que no plogui, les rodes de les furgonetes de la brossa de l'EMD, que entren i surten durant tot l'any, també són responsables del mal estat en què tenim sempre el nostre tranquil carrer que és utilitzat només pels veïns, ja que acaba en una rotonda sense sortida.  

  

 

Esperant que algú es posi mans a l'obra, enviem una cordial salutació a la Rectora de la UAB, la Sra. Margarita Arboix. Amb gràcies anticipades.

  

  

Anna Valls