[FOTOS] Les imatges de la sortida a Lledoners la vigilia de l’1-O

by | oct. 3, 2019 | Galeries de fotos, Política

Seixanta veïns van apropar-se a l’esplanada de la presó de Lledoners a acompanyar els presos polítics tancats al centre. Ho van fer amb l’autocar llogat per l’ANC de Bellaterra el passat 30 de setembre, en commemoració de la vigília de l’1 d’Octubre. L’Assemblea Nacional Catalana al poble aplaudeix l’èxit de la convocatòria i s’alegren que “l’autocar va quedar ple”.

La sortida va servir perquè alguns bellaterrencs coneguessin de primera mà les trobades que habitualment es fan a l’exterior de la presó, segons van indicar des de l’entitat, i es va fer un sopar multitudinari on els presents van portar el menjar de casa. Uns presents que, segons expliquen des de l’ANC Bellaterra, “van venir també d’altres poblacions del voltant”. 

“Hi va haver, com cada dia, el personatge de “Joan Bonanit”, que va cridant des de fora de la presó als presos i els hi va desitjant bona nit, i els presos el contesten”, rememora Enric Pallàs, membre de l’associació. Explica que va ser el més emocionant de la nit.  

Tanmateix, després del sopar es va visionar de lluny també l’encesa de farells a les 131 agulles de la muntanya de Montserrat, en representació dels 131 presidents de la Generalitat de Catalunya.

FOTOS: Delfí Sabartés

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: