[FOTOS] Les imatges de la sortida a Lledoners la vigilia de l’1-O

by | oct. 3, 2019 | Galeries de fotos, Política

Seixanta veïns van apropar-se a l’esplanada de la presó de Lledoners a acompanyar els presos polítics tancats al centre. Ho van fer amb l’autocar llogat per l’ANC de Bellaterra el passat 30 de setembre, en commemoració de la vigília de l’1 d’Octubre. L’Assemblea Nacional Catalana al poble aplaudeix l’èxit de la convocatòria i s’alegren que “l’autocar va quedar ple”.

La sortida va servir perquè alguns bellaterrencs coneguessin de primera mà les trobades que habitualment es fan a l’exterior de la presó, segons van indicar des de l’entitat, i es va fer un sopar multitudinari on els presents van portar el menjar de casa. Uns presents que, segons expliquen des de l’ANC Bellaterra, “van venir també d’altres poblacions del voltant”. 

“Hi va haver, com cada dia, el personatge de “Joan Bonanit”, que va cridant des de fora de la presó als presos i els hi va desitjant bona nit, i els presos el contesten”, rememora Enric Pallàs, membre de l’associació. Explica que va ser el més emocionant de la nit.  

Tanmateix, després del sopar es va visionar de lluny també l’encesa de farells a les 131 agulles de la muntanya de Montserrat, en representació dels 131 presidents de la Generalitat de Catalunya.

FOTOS: Delfí Sabartés

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

Bellaterra ha estrenat nova pàgina web institucional amb una nova arquitectura i distribució de continguts. Una tasca que ha dut a terme l’EMD de la mà de la Diputació de Barcelona, que assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius a les localitats menors de 50.000 habitants

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: