El Musical ofereix concerts de forma habitual | Laia Tardós Roda

 

 

L'escola de música i conservatori musical de Bellaterra, El Musical, engega un cicle de jam sessions per aquest curs 2019 – 2020. Ho farà a partir del pròxim divendres 18 d'octubre a les seves instal·lacions, i obrirà les seves portes no només al públic assistent, sinó a la participació d'aquells músics aliens a l'escola que hi vulguin participar.  

 

 

I és que l'esperit de les jam sessions és precisament la participació del públic en el mateix espectacle musical, si així ho desitgen els assistents. Una sèrie de concerts gratuïts que es faran un divendres al mes a partir de les 19.30 h, i en que hi haurà diferents propostes de temes musicals per a engrescar a participar-hi, com “Doxy”, “Mack the knife” i “Blue Monk”, entre altres. 

 

 

En el següent cartell podeu consultar les dates de les jam session programades:

 

 

Cartell de les jam sessions
Cartell de les jam sessions | El Musical