El Musical enceta un cicle de “jam sessions” obert a tothom

by | oct. 3, 2019 | Cultura

El Musical ofereix concerts de forma habitual | Laia Tardós Roda

 

 

L'escola de música i conservatori musical de Bellaterra, El Musical, engega un cicle de jam sessions per aquest curs 2019 – 2020. Ho farà a partir del pròxim divendres 18 d'octubre a les seves instal·lacions, i obrirà les seves portes no només al públic assistent, sinó a la participació d'aquells músics aliens a l'escola que hi vulguin participar.  

 

 

I és que l'esperit de les jam sessions és precisament la participació del públic en el mateix espectacle musical, si així ho desitgen els assistents. Una sèrie de concerts gratuïts que es faran un divendres al mes a partir de les 19.30 h, i en que hi haurà diferents propostes de temes musicals per a engrescar a participar-hi, com “Doxy”, “Mack the knife” i “Blue Monk”, entre altres. 

 

 

En el següent cartell podeu consultar les dates de les jam session programades:

 

 

Cartell de les jam sessions

Cartell de les jam sessions | El Musical

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: