El Musical enceta un cicle de “jam sessions” obert a tothom

by | oct. 3, 2019 | Cultura

El Musical ofereix concerts de forma habitual | Laia Tardós Roda

 

 

L'escola de música i conservatori musical de Bellaterra, El Musical, engega un cicle de jam sessions per aquest curs 2019 – 2020. Ho farà a partir del pròxim divendres 18 d'octubre a les seves instal·lacions, i obrirà les seves portes no només al públic assistent, sinó a la participació d'aquells músics aliens a l'escola que hi vulguin participar.  

 

 

I és que l'esperit de les jam sessions és precisament la participació del públic en el mateix espectacle musical, si així ho desitgen els assistents. Una sèrie de concerts gratuïts que es faran un divendres al mes a partir de les 19.30 h, i en que hi haurà diferents propostes de temes musicals per a engrescar a participar-hi, com “Doxy”, “Mack the knife” i “Blue Monk”, entre altres. 

 

 

En el següent cartell podeu consultar les dates de les jam session programades:

 

 

Cartell de les jam sessions

Cartell de les jam sessions | El Musical

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: