Els lladres manipulaven els panys amb un plàstic transparent
Els lladres manipulaven els panys amb un plàstic transparent | Mossos d'Esquadra

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir el passat 23 de setembre dos homes de 23 i 45 anys sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

 

 

Els fets van succeir al voltant de les 09.30 hores del 23 de setembre mentre els agents, de paisà, realitzaven servei de prevenció de robatoris amb força a domicilis a la zona centre de Cerdanyola, concretament als carrer i passatge Santa Eugènia. Els policies van trobar un home que mostrava una actitud sospitosa, estava assegut en un banc en actitud de vigilància i mirant en totes direccions.

 

 

Mentrestant, un altre home entrava i sortia de diferents finques sense deixar de controlar l'entorn en tot moment mentre es desplaçava; actitud que va fer sospitar els agents que els dos homes es trobaven confabulats per tal de cometre robatoris. Per tal d'accedir a les finques l'home manipulava  el pany de la porta del bloc de pisos amb un plàstic transparent.

 

 

El lladre que feia les funcions de vigilància va sospitar dels agents i va trucar al seu company per tal que marxés del lloc a la vegada que ell també va començar a córrer però els policies els van aturar a tots dos. Portaven a sobre un ferro metàl·lic tipus rossinyol utilitzat habitualment com a rossinyol per tal d'obrir les portes dels portals, plàstic transparent i una navalla multiús.

 

 

Els detinguts, amb antecedents policials previs per delictes similars,  van passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.