Aturades al carrer Juan Valera de Bellaterra
Aturades al carrer Juan Valera de Bellaterra | Cedida

 

 

Una veïna anònima envia fotos sobre l'embussament de trànsit produït el matí d'aquest dilluns 7 d'octubre al carrer de Juan Valera, a Bellaterra. La bellaterrenca explica que “he necessitat 20 minuts per anar en cotxe des del carrer Juan Valera fins a la plaça del Pi”, a causa de l'embussament creat a la unió dels carrers Juan Valera, Escultor Vallmitjana i del Pedregar a l'hora d'entrada a les escoles.

 

 

“Normalment és més complicat a la tarda que al matí”, assegura, i diu que aquest dilluns, però, ha sigut una situació “horrorosa”. “Hi ha tres carrers d'entrada a davant del Ramon Fuster i només un de sortida, aquest és el problema”. Lamenta que “quan el carrer Joaquim Ruyra era de doble direcció, els veïns podíem pujar cap al Camí Antic, però ara ens quedem atrapats quan hi ha un embús”.

 

 

Cotxes aturats al carrer Juan Valera de Bellaterra
Cotxes aturats al carrer Juan Valera de Bellaterra | Cedida