El club de lectura de Bellaterra crida a participar en la seva tercera edició

by | oct. 7, 2019 | Cultura

Participants al club de lectura de l'EMD de Bellaterra

Participants al club de lectura de Bellaterra | Cedida

 

 

 

Amb l'arribada del curs escolar, el club de lectura de Bellaterra “3.166 m2 i escaig” torna a obrir-se a tots els veïns i veïnes en la seva tercera edició. Aquest dilluns 7 d'octubre comencen les trobades gratuïtes en què es llegeixen i comenten lectures de diferents gèneres literaris, fent especial èmfasi en autors i temàtiques bellaterrencs

 

 

Rosa Férez, fundadora del grup, explica que “intentem que les lectures estiguin vinculades a Bellaterra” per, així, “tenir cura del que tenim aquí al voltant”. Des del club intenten, alhora, portar a persones relacionades amb el llibre a què s'estan dedicant, com en el cas de Memòries d'un home vell, de l'advocat barceloní Josep Ferrer, la filla del qual -la bellaterrenca i membre del club Mercè Ferrer– ajudarà a plantejar la lectura d'aquest mes d'octubre. 

 

 

Especialment, fan èmfasi en autors bellaterrencs: “també hem llegit Desde el silencio, de la bellaterrenca Marcela Chinchilla, i L'olor del mal de Lluïsa Forrellat“, afegeix Férez. Alhora, admet que de forma espontània “van sorgint llibres de gèneres diferents, en català i castellà, com poesia, novel·la negra, llibres de viatges…”. 

 

 

Una proposta que va sorgir fa tres anys arran d'una “reivindicació de fa molt de temps perquè no tenim equipaments culturals a Bellaterra, i després d'un temps demanant una sala de lectura, es crea el club”, resumeix la dinamitzadora. Precisament per aquesta raó, el club porta un nom que “coincideix amb el nombre de metres quadrats de la Biblioteca Municipal de Cerdanyola, més un afegit a Bellaterra”.  

 

 

Des del grup encoratgen a apuntar-s'hi a tots els interessats sense compromís a les trobades que es fan, habitualment, els primers dilluns de cada mes, a les 18.30 h, a la Sala Petita de l'edifici del Centre Cívic de Bellaterra

Vols llegir més…?

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: