El club de lectura de Bellaterra crida a participar en la seva tercera edició

by | oct. 7, 2019 | Cultura

Participants al club de lectura de l'EMD de Bellaterra

Participants al club de lectura de Bellaterra | Cedida

 

 

 

Amb l'arribada del curs escolar, el club de lectura de Bellaterra “3.166 m2 i escaig” torna a obrir-se a tots els veïns i veïnes en la seva tercera edició. Aquest dilluns 7 d'octubre comencen les trobades gratuïtes en què es llegeixen i comenten lectures de diferents gèneres literaris, fent especial èmfasi en autors i temàtiques bellaterrencs

 

 

Rosa Férez, fundadora del grup, explica que “intentem que les lectures estiguin vinculades a Bellaterra” per, així, “tenir cura del que tenim aquí al voltant”. Des del club intenten, alhora, portar a persones relacionades amb el llibre a què s'estan dedicant, com en el cas de Memòries d'un home vell, de l'advocat barceloní Josep Ferrer, la filla del qual -la bellaterrenca i membre del club Mercè Ferrer– ajudarà a plantejar la lectura d'aquest mes d'octubre. 

 

 

Especialment, fan èmfasi en autors bellaterrencs: “també hem llegit Desde el silencio, de la bellaterrenca Marcela Chinchilla, i L'olor del mal de Lluïsa Forrellat“, afegeix Férez. Alhora, admet que de forma espontània “van sorgint llibres de gèneres diferents, en català i castellà, com poesia, novel·la negra, llibres de viatges…”. 

 

 

Una proposta que va sorgir fa tres anys arran d'una “reivindicació de fa molt de temps perquè no tenim equipaments culturals a Bellaterra, i després d'un temps demanant una sala de lectura, es crea el club”, resumeix la dinamitzadora. Precisament per aquesta raó, el club porta un nom que “coincideix amb el nombre de metres quadrats de la Biblioteca Municipal de Cerdanyola, més un afegit a Bellaterra”.  

 

 

Des del grup encoratgen a apuntar-s'hi a tots els interessats sense compromís a les trobades que es fan, habitualment, els primers dilluns de cada mes, a les 18.30 h, a la Sala Petita de l'edifici del Centre Cívic de Bellaterra

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: