Les pilones del Camí Antic s’hauran d’abaixar fins a la resolució del judici

by | oct. 7, 2019 | Societat

Pilones a l'entrada de Bellaterra des de Can Sant Joan | Toni Alfaro
Pilones del Camí Antic de Sant Cugat

Pilones del Camí Antic de Sant Cugat | Toni Alfaro

 

 

Les pilones del Camí Antic de Sant Cugat, a Bellaterra, s'hauran d'abaixar fins a la celebració i finalització del judici pel contenciós administratiu entre l'Ajuntament de Cerdanyola i l'EMD de Bellaterra per aquesta qüestió. Així ho ha indicat aquest dilluns 7 d'octubre des del consistori el regidor de Relacions amb Bellaterra, Víctor Francos, que explica que és el que van dictaminar des del jutjat encarregat del litigi durant la setmana passada.

 

 

El jutjat dóna així la raó a l'Ajuntament de Cerdanyola en les seves mesures cautelars per a abaixar les pilones fins que es resolgui el judici general. Aquest haurà de dictaminar si l'EMD pot o no col·locar aquest element per regular el trànsit a l'entrada del Camí Antic de Sant Cugat des del polígon santcugatenc de Can Sant Joan.

 

 

A més, Francos indica que el jutjat ha dictaminat que es tractarà d'un procés “sense tràmit suspensiu, que vol dir que no es podrien tornar a pujar les pilones encara que des de l'EMD presentin un recurs”. Per tant, “mentre no es resolgui el judici les pilones hauran d'estar abaixades“. Finalment, el regidor de l'Ajuntament ha avisat que “al llarg d'aquesta setmana interpel·larem a l'EMD a què baixin les pilones i, si no ho fan, haurem de prendre les mesures corresponents”. 

 

 

Per la seva banda, des del BellaterraDiari hem contactat amb l'EMD, tot i que de moment no han ofert una postura a aquesta qüestió. 

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: