Les pilones del Camí Antic s’hauran d’abaixar fins a la resolució del judici

by | oct. 7, 2019 | Societat

Pilones a l'entrada de Bellaterra des de Can Sant Joan | Toni Alfaro
Pilones del Camí Antic de Sant Cugat

Pilones del Camí Antic de Sant Cugat | Toni Alfaro

 

 

Les pilones del Camí Antic de Sant Cugat, a Bellaterra, s'hauran d'abaixar fins a la celebració i finalització del judici pel contenciós administratiu entre l'Ajuntament de Cerdanyola i l'EMD de Bellaterra per aquesta qüestió. Així ho ha indicat aquest dilluns 7 d'octubre des del consistori el regidor de Relacions amb Bellaterra, Víctor Francos, que explica que és el que van dictaminar des del jutjat encarregat del litigi durant la setmana passada.

 

 

El jutjat dóna així la raó a l'Ajuntament de Cerdanyola en les seves mesures cautelars per a abaixar les pilones fins que es resolgui el judici general. Aquest haurà de dictaminar si l'EMD pot o no col·locar aquest element per regular el trànsit a l'entrada del Camí Antic de Sant Cugat des del polígon santcugatenc de Can Sant Joan.

 

 

A més, Francos indica que el jutjat ha dictaminat que es tractarà d'un procés “sense tràmit suspensiu, que vol dir que no es podrien tornar a pujar les pilones encara que des de l'EMD presentin un recurs”. Per tant, “mentre no es resolgui el judici les pilones hauran d'estar abaixades“. Finalment, el regidor de l'Ajuntament ha avisat que “al llarg d'aquesta setmana interpel·larem a l'EMD a què baixin les pilones i, si no ho fan, haurem de prendre les mesures corresponents”. 

 

 

Per la seva banda, des del BellaterraDiari hem contactat amb l'EMD, tot i que de moment no han ofert una postura a aquesta qüestió. 

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: