Pilones del Camí Antic de Sant Cugat

Pilones del Camí Antic de Sant Cugat | Toni Alfaro

 

 

Les pilones del Camí Antic de Sant Cugat, a Bellaterra, s'hauran d'abaixar fins a la celebració i finalització del judici pel contenciós administratiu entre l'Ajuntament de Cerdanyola i l'EMD de Bellaterra per aquesta qüestió. Així ho ha indicat aquest dilluns 7 d'octubre des del consistori el regidor de Relacions amb Bellaterra, Víctor Francos, que explica que és el que van dictaminar des del jutjat encarregat del litigi durant la setmana passada.

 

 

El jutjat dóna així la raó a l'Ajuntament de Cerdanyola en les seves mesures cautelars per a abaixar les pilones fins que es resolgui el judici general. Aquest haurà de dictaminar si l'EMD pot o no col·locar aquest element per regular el trànsit a l'entrada del Camí Antic de Sant Cugat des del polígon santcugatenc de Can Sant Joan.

 

 

A més, Francos indica que el jutjat ha dictaminat que es tractarà d'un procés “sense tràmit suspensiu, que vol dir que no es podrien tornar a pujar les pilones encara que des de l'EMD presentin un recurs”. Per tant, “mentre no es resolgui el judici les pilones hauran d'estar abaixades“. Finalment, el regidor de l'Ajuntament ha avisat que “al llarg d'aquesta setmana interpel·larem a l'EMD a què baixin les pilones i, si no ho fan, haurem de prendre les mesures corresponents”. 

 

 

Per la seva banda, des del BellaterraDiari hem contactat amb l'EMD, tot i que de moment no han ofert una postura a aquesta qüestió.