La vicepresidenta, Chus Cornellana, i el president, Miquel Vázquez, durant la roda de premsa de 'Bellaterra és Sant Cugat'

La vicepresidenta, Chus Cornellana, i el president, Miquel Vázquez, durant una roda de premsa de 'Bellaterra és Sant Cugat' | Toni Alfaro

 

 

La plataforma veïnal per l'annexió a Sant Cugat, Bellaterra és Sant Cugat, ha interposat un recurs contenciós administratiu contra la decisió de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès de posicionar-se en contra de l'entrega de les signatures pel procés d'annexió. Segons va informar per Twitter la plataforma, el recurs es va presentar aquest divendres.

 

 

El president de la comissió veïnal, Miquel Vázquez, ha assegurat al BellaterraDiari que el recurs -finançat a través de particulars- es va fer al jutjat contenciós administratiu de Cerdanyola del Vallès. Segons el també exvocal de l'EMD, han interposat el recurs perquè “des de l'Ajuntament ens han dit que deneguen l'expedient perquè diuen que han de signar els veïns del districte electoral 38, corresponent a Can Fatjó dels Aurons“, una zona que inclouria “professors i estudiants de l'Autònoma, i uns pocs veïns de Cerdanyola”. 

 

 

Secció Censal 38 de Cerdanyola del Vallès, que inclou Can Fatjó dels Aurons

Secció Censal 38 de Cerdanyola del Vallès, que inclou Can Fatjó dels Aurons | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

 

 

 

Tanmateix, Vázquez afegeix que el total de persones censades a aquella zona puja a aproximadament 800, i que “no viuen a la zona que nosaltres hem demanat a participar, ja que no forma part de Bellaterra”. Una demanda que hauria vingut des de l'Ajuntament de Cerdanyola, explica el president de la comissió i a Twitter, on indica que, en concret, seria de part de l'alcalde. 

 

 

Mapa de seccions censals de Cerdanyola del Vallès

Mapa de seccions censals de Cerdanyola del Vallès | Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

 

 

D'altra banda, des del consistori, el regidor de Relacions amb Bellaterra, Víctor Francos, ha destacat que des de l'Ajuntament “hem fet exactament el que els serveis jurídics diuen que hem de fer” sobre l'admissió de les signatures

 

 

 

 

El regidor cerdanyolenc afirma, a més, que “no entrarem en polèmiques amb una plataforma que ha presentat una documentació que no és correcta”. I finalitza dient que, sigui com sigui, “respectarem el que diguin els jutjats“.