Ferrocarrils de la Generalitat saneja els xiprers de l’estació de Bellaterra

by | oct. 9, 2019 | Societat

Operaris treballant en el sanejament dels xiprers de l'estació

Operaris treballant en el sanejament dels xiprers de l'estació | Jordi Tardós

 

 

Operaris contractats pels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya estan fent feines d'adequació de la vegetació a l'estació de Bellaterra. Els treballs de manteniment han començat aquest dimarts 8 d'octubre, i tenen com a objectiu la neteja de vegetació morta als voltants de l'estació.

 

 

 

Segons han informat els tècnics encarregats de la neteja, les feines d'adequació es fan, no només per una raó estètica, sinó també per raons de seguretat, ja que aquesta vegetació morta és molt més susceptible a incendis. Una raó que s'aplica també als xiprers de la banda esquerra de l'estació de Ferrocarrils, que tenien diverses branques mortes que necessitaven sanejar-se.

 

 

Zona de manteniment dels arbustos a l'estació de Ferrocarrils

Zona de manteniment dels arbustos a l'estació de Ferrocarrils | Toni Alfaro

 

 

Aquestes zones enjardinades corresponen als antigament anomenats “jardinets de Bellaterra“, que segons expliquen alguns veïns formaven part de la decoració vegetal de Bellaterra a mitjans del segle XX. 

 

 

Els “jardinets” atreien sovint l'atenció dels visitants de la comarca i Barcelona, que venien d'excursió a visitar-los, juntament amb la Font de la Bonaigua.

 

 

Mira aquí la història d'aquest petit indret.

 

fgc

Abans i després dels jardinets | Cedida

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: