Ferrocarrils de la Generalitat saneja els xiprers de l’estació de Bellaterra

by | oct. 9, 2019 | Societat

Operaris treballant en el sanejament dels xiprers de l'estació

Operaris treballant en el sanejament dels xiprers de l'estació | Jordi Tardós

 

 

Operaris contractats pels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya estan fent feines d'adequació de la vegetació a l'estació de Bellaterra. Els treballs de manteniment han començat aquest dimarts 8 d'octubre, i tenen com a objectiu la neteja de vegetació morta als voltants de l'estació.

 

 

 

Segons han informat els tècnics encarregats de la neteja, les feines d'adequació es fan, no només per una raó estètica, sinó també per raons de seguretat, ja que aquesta vegetació morta és molt més susceptible a incendis. Una raó que s'aplica també als xiprers de la banda esquerra de l'estació de Ferrocarrils, que tenien diverses branques mortes que necessitaven sanejar-se.

 

 

Zona de manteniment dels arbustos a l'estació de Ferrocarrils

Zona de manteniment dels arbustos a l'estació de Ferrocarrils | Toni Alfaro

 

 

Aquestes zones enjardinades corresponen als antigament anomenats “jardinets de Bellaterra“, que segons expliquen alguns veïns formaven part de la decoració vegetal de Bellaterra a mitjans del segle XX. 

 

 

Els “jardinets” atreien sovint l'atenció dels visitants de la comarca i Barcelona, que venien d'excursió a visitar-los, juntament amb la Font de la Bonaigua.

 

 

Mira aquí la història d'aquest petit indret.

 

fgc

Abans i després dels jardinets | Cedida

 

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: