Caps del Grup Escolta Bellaterra pel curs 2019-2020

Caps del Grup Escolta Bellaterra pel curs 2019-2020 | Grup Escolta Bellaterra

 

 

El Grup Escolta de Bellaterra comença el curs 2019 – 2020 amb forces renovades. Segons indiquen des de l'entitat, un total de 70 infants i joves, de 5 a 18 anys, participaran en les activitats que cada setmana organitzarà el Cau del poble, ubicat a la parròquia de la Santa Creu, a l'avinguda Joan Fàbregas. 

 

 

Un dels seus caps, Santi Aguilar, explica que també han pal·liat la falta de caps que patia l'entitat a finals del passat curs. I és que el creixement s'ha consolidat al GEB, que “ha augmentat la quantitat de nens respecte a l'any passat, que estava vora els 60”, diu el membre de l'entitat, que s'alegra en explicar que “han pujat com a caps, per primer cop des de fa molt de temps, els mateixos infants que van ser nens del Cau“. Una qüestió que afavoreix el creixement i la continuïtat del GEB. 

 

 

Aguilar explica també que ja s'ha acabat el projecte educatiu del Grup Escolta Bellaterra, que “fa temps que estava pendent d'acabar-se”. Alhora apunta que el primer dia de trobada serà el pròxim dissabte 12 d'octubre, on faran “una gimcana i tota una sèrie de dinàmiques per aconseguir pistes que serviran perquè els nens i nenes esbrinin qui són els seus caps”.