Més infants i caps per aquest curs al Grup Escolta de Bellaterra

by | oct. 9, 2019 | Espai d'Entitats

Caps del Grup Escolta Bellaterra pel curs 2019-2020

Caps del Grup Escolta Bellaterra pel curs 2019-2020 | Grup Escolta Bellaterra

 

 

El Grup Escolta de Bellaterra comença el curs 2019 – 2020 amb forces renovades. Segons indiquen des de l'entitat, un total de 70 infants i joves, de 5 a 18 anys, participaran en les activitats que cada setmana organitzarà el Cau del poble, ubicat a la parròquia de la Santa Creu, a l'avinguda Joan Fàbregas. 

 

 

Un dels seus caps, Santi Aguilar, explica que també han pal·liat la falta de caps que patia l'entitat a finals del passat curs. I és que el creixement s'ha consolidat al GEB, que “ha augmentat la quantitat de nens respecte a l'any passat, que estava vora els 60”, diu el membre de l'entitat, que s'alegra en explicar que “han pujat com a caps, per primer cop des de fa molt de temps, els mateixos infants que van ser nens del Cau“. Una qüestió que afavoreix el creixement i la continuïtat del GEB. 

 

 

Aguilar explica també que ja s'ha acabat el projecte educatiu del Grup Escolta Bellaterra, que “fa temps que estava pendent d'acabar-se”. Alhora apunta que el primer dia de trobada serà el pròxim dissabte 12 d'octubre, on faran “una gimcana i tota una sèrie de dinàmiques per aconseguir pistes que serviran perquè els nens i nenes esbrinin qui són els seus caps”. 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: