Més infants i caps per aquest curs al Grup Escolta de Bellaterra

by | oct. 9, 2019 | Espai d'Entitats

Caps del Grup Escolta Bellaterra pel curs 2019-2020

Caps del Grup Escolta Bellaterra pel curs 2019-2020 | Grup Escolta Bellaterra

 

 

El Grup Escolta de Bellaterra comença el curs 2019 – 2020 amb forces renovades. Segons indiquen des de l'entitat, un total de 70 infants i joves, de 5 a 18 anys, participaran en les activitats que cada setmana organitzarà el Cau del poble, ubicat a la parròquia de la Santa Creu, a l'avinguda Joan Fàbregas. 

 

 

Un dels seus caps, Santi Aguilar, explica que també han pal·liat la falta de caps que patia l'entitat a finals del passat curs. I és que el creixement s'ha consolidat al GEB, que “ha augmentat la quantitat de nens respecte a l'any passat, que estava vora els 60”, diu el membre de l'entitat, que s'alegra en explicar que “han pujat com a caps, per primer cop des de fa molt de temps, els mateixos infants que van ser nens del Cau“. Una qüestió que afavoreix el creixement i la continuïtat del GEB. 

 

 

Aguilar explica també que ja s'ha acabat el projecte educatiu del Grup Escolta Bellaterra, que “fa temps que estava pendent d'acabar-se”. Alhora apunta que el primer dia de trobada serà el pròxim dissabte 12 d'octubre, on faran “una gimcana i tota una sèrie de dinàmiques per aconseguir pistes que serviran perquè els nens i nenes esbrinin qui són els seus caps”. 

Vols llegir més…?

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: