El pàdel és un dels esports estrella al Club Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Ja tenim al damunt el mes d'octubre, i amb ell comença l'esperada 12a edició de la Lliga d'Hivern de pàdel al Club Bellaterra, un dels tornejos més esperats pels aficionats a l'esport al poble. La competició en què hi participen desenes de bellaterrencs tots els anys i que, enguany, espera arribar al centenar de parelles esportistes, ja ha obert les seves inscripcions fins al 25 d'octubre

 

 

Si alguna paraula defineix el pàdel al Club, aquest mot és “consolidació”. Des que es van instal·lar les pistes de pàdel al club esportiu, uns anys enrere, el Club Bellaterra no ha deixat de sumar seguidors i apassionats de la pala a Bellaterra i s'ha consolidat com el centre de l'esport a Bellaterra. I és que, segons indica Adrià Mas, responsable de la secció de pàdel del Club Bellaterra, l'any passat es va arribar als 86 parelles en la competició d'hivern. 

 

 

D'altra banda, les instal·lacions del club bellaterrenc acullen diferents tornejos de pàdel al llarg de l'any, a més de les lligues d'hivern i primavera. Entre ells es troben les conegudes 12 Hores de Pàdel, el Torneig Familiar de Pàdel de la Festa Major o el Bronze Head de la Federació Catalana de Pàdel, que disputa alguns dels seus partits a Bellaterra.

 

 

Cartell de la lliga d'hivern del Club
Cartell de la lliga d'hivern del Club | Club Bellaterra

 

 

Pel que fa a la lliga regular d'hivern, el Club Bellaterra iniciarà la competició el dia 29 d'octubre amb una primera ronda en què s'enfrontaran tots contra tots. D'aquí en sortiran les 8 millors parelles que jugaran els Play-Off. D'altra banda, es distribuiran els jugadors entre els nivells Or, Plata i Bronze, segons les seves capacitats per garantir un joc més emocionant. La lliga, a més, es dividirà en categories masculina, femenina i mixta. 

 

 

Tot això implicarà jugar entre 8 i 12 partits per parella, segons les inscripcions -aproximadament un per setmana-, i desembocarà en la jornada final del 14 de març, en què es jugaran totes les finals de cada categoria en un matí, desembocant en una jornada unificada. Els guanyadors rebran els tradicionals trofeus, a més d'obsequis dels espònsors del Club. 

 

 

Si voleu inscriure-us a la Lliga d'Hivern de pàdel del Club Bellaterra, només heu d'enviar un email a adriapadel@club-bellaterra.com o apropar-vos a la recepció del Club i fer-ho personalment. 

 

 

CLUB BELLATERRA

 

Adreça: plaça del Pi 3, 08193 Bellaterra, Barcelona

Telèfon: 93 580 25 42

E-Mail: elclub@club-bellaterra.com

Web: www.club-bellaterra.com

Facebook: www.facebook.com/CLUB.BELLATERRA/

Twitter: twitter.com/clubbellaterra

Instagram: www.instagram.com/clubbellaterra/