TV3 busca famílies o col·lectius per un programa a la ciutat

by | oct. 10, 2019 | Cultura

Fotograma d'un dels episodis de Persona Infiltrada, amb Anna Simon

Fotograma d'un dels episodis de Persona Infiltrada, amb Anna Simon | @InfiltradaTV3

 

 

La productora audiovisual Veranda, creadora de diferents programes i sèries de televisió per a TV3 com 'Merlí', busca col·laboradors a Cerdanyola per  la nova temporada del seu concurs 'Persona Infiltrada', presentat per Anna Simon. Es tracta d'un concurs on diversos famosos catalans posaran a prova diferents famílies de tot el territori per veure si els seus membres realment es coneixen bé entre ells.

 

 

El programa prepara la seva segona temporada i busca a membres de famílies o grups de persones de 4 membres o més que visquin plegats. Per a participar en el concurs només s'ha de tenir més de 12 anys i tenir ganes de divertir-se, segons expliquen des de la productora. A més, afegeixen que els participants podran guanyar un premi econòmic.

 

 

Entre d'altres, han passat pel concurs famosos com Tomàs Molina, Jair Domínguez, Marta Torné, Marc Ribas o Pep Plaza.

 

 

Cartell del càsting de 'Persona Infiltrada'

Cartell del càsting de 'Persona Infiltrada' | Veranda

 

 

Si esteu interessats en participar, podeu enviar un missatge de Whatsapp o trucar al 682110824 o escriure un correu electrònic a personainfiltrada@veranda.tv.

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: