Fotograma d'un dels episodis de Persona Infiltrada, amb Anna Simon
Fotograma d'un dels episodis de Persona Infiltrada, amb Anna Simon | @InfiltradaTV3

 

 

La productora audiovisual Veranda, creadora de diferents programes i sèries de televisió per a TV3 com 'Merlí', busca col·laboradors a Cerdanyola per  la nova temporada del seu concurs 'Persona Infiltrada', presentat per Anna Simon. Es tracta d'un concurs on diversos famosos catalans posaran a prova diferents famílies de tot el territori per veure si els seus membres realment es coneixen bé entre ells.

 

 

El programa prepara la seva segona temporada i busca a membres de famílies o grups de persones de 4 membres o més que visquin plegats. Per a participar en el concurs només s'ha de tenir més de 12 anys i tenir ganes de divertir-se, segons expliquen des de la productora. A més, afegeixen que els participants podran guanyar un premi econòmic.

 

 

Entre d'altres, han passat pel concurs famosos com Tomàs Molina, Jair Domínguez, Marta Torné, Marc Ribas o Pep Plaza.

 

 

Cartell del càsting de 'Persona Infiltrada'
Cartell del càsting de 'Persona Infiltrada' | Veranda

 

 

Si esteu interessats en participar, podeu enviar un missatge de Whatsapp o trucar al 682110824 o escriure un correu electrònic a personainfiltrada@veranda.tv.