TV3 busca famílies o col·lectius per un programa a la ciutat

by | oct. 10, 2019 | Cultura

Fotograma d'un dels episodis de Persona Infiltrada, amb Anna Simon

Fotograma d'un dels episodis de Persona Infiltrada, amb Anna Simon | @InfiltradaTV3

 

 

La productora audiovisual Veranda, creadora de diferents programes i sèries de televisió per a TV3 com 'Merlí', busca col·laboradors a Cerdanyola per  la nova temporada del seu concurs 'Persona Infiltrada', presentat per Anna Simon. Es tracta d'un concurs on diversos famosos catalans posaran a prova diferents famílies de tot el territori per veure si els seus membres realment es coneixen bé entre ells.

 

 

El programa prepara la seva segona temporada i busca a membres de famílies o grups de persones de 4 membres o més que visquin plegats. Per a participar en el concurs només s'ha de tenir més de 12 anys i tenir ganes de divertir-se, segons expliquen des de la productora. A més, afegeixen que els participants podran guanyar un premi econòmic.

 

 

Entre d'altres, han passat pel concurs famosos com Tomàs Molina, Jair Domínguez, Marta Torné, Marc Ribas o Pep Plaza.

 

 

Cartell del càsting de 'Persona Infiltrada'

Cartell del càsting de 'Persona Infiltrada' | Veranda

 

 

Si esteu interessats en participar, podeu enviar un missatge de Whatsapp o trucar al 682110824 o escriure un correu electrònic a personainfiltrada@veranda.tv.

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: