Una edició anterior de la tertúlia de Fòrum Bellaterra | Redacció

 

 

El Fòrum Bellaterra torna a organitzar la seva tertúlia mensual al Centre Cívic de Bellaterra. La xerrada, que es farà el proper dijous 17 d'octubre a les 20 h, versarà aquest cop sobre l'impacte del fracàs escolar a la societat, especialment en relació amb alguns trastorns neurològics com la dislèxia, que afecten l'aprenentatge dels infants.

 

 

La xerrada anirà a càrrec del neuropediatre i vocal del Fòrum Bellaterra, Manel Roig, i estarà presentada per la farmacèutica hospitalària Conxa Antolín, i moderada per Chus Cornellana, presidenta del Fòrum.

 

 

Un cop acabada la xerrada, els assistents que així ho desitgin podran assistir a un sopar al restaurant Ébano de Bellaterra, pel que cal reservar plaça trucant al 935803340.

 

Cartell de la tertúlia del Fòrum per aquest octubre
Cartell de la tertúlia del Fòrum per aquest octubre | Fòrum Bellaterra