El següent Fòrum Bellaterra, sobre el fracàs escolar i la neurologia

by | oct. 11, 2019 | Espai d'Entitats

Una edició anterior de la tertúlia de Fòrum Bellaterra | Redacció

 

 

El Fòrum Bellaterra torna a organitzar la seva tertúlia mensual al Centre Cívic de Bellaterra. La xerrada, que es farà el proper dijous 17 d'octubre a les 20 h, versarà aquest cop sobre l'impacte del fracàs escolar a la societat, especialment en relació amb alguns trastorns neurològics com la dislèxia, que afecten l'aprenentatge dels infants.

 

 

La xerrada anirà a càrrec del neuropediatre i vocal del Fòrum Bellaterra, Manel Roig, i estarà presentada per la farmacèutica hospitalària Conxa Antolín, i moderada per Chus Cornellana, presidenta del Fòrum.

 

 

Un cop acabada la xerrada, els assistents que així ho desitgin podran assistir a un sopar al restaurant Ébano de Bellaterra, pel que cal reservar plaça trucant al 935803340.

 

Cartell de la tertúlia del Fòrum per aquest octubre

Cartell de la tertúlia del Fòrum per aquest octubre | Fòrum Bellaterra 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: