Concentració davant l'Ajuntament de Cerdanyola en suport als presos polítics

Concentració davant l'Ajuntament de Cerdanyola en suport als presos polítics | TOT Cerdanyola

 

 

Veïns i veïnes de Cerdanyola es manifestaran avui, dilluns 14 d'octubre, davant de l'Ajuntament en resposta a la sentència del procés que ha sortit a la llum el mateix dilluns i ha dictat penes de presó d'entre 9 a 13 anys per als líders independentistes implicats. 

 

 

Avui a les 19.30 h, a la plaça Francesc Layret, s'ha convocat una concentració i manifestació sota el lema “Contra la sentència, mobilitzem-nos“. Es demana als cerdanyolencs i cerdanyolenques que portin prou material per fer soroll i cinta adhesiva per encartellar Cerdanyola amb la proclama de “Llibertat presos polítics“.

 

 

Cartell de la concentració

Cartell de la concentració | Cedida