Cerdanyola se suma a les protestes contra la sentència del procés

by | oct. 14, 2019 | Política

Concentració davant l'Ajuntament de Cerdanyola en suport als presos polítics

Concentració davant l'Ajuntament de Cerdanyola en suport als presos polítics | TOT Cerdanyola

 

 

Veïns i veïnes de Cerdanyola es manifestaran avui, dilluns 14 d'octubre, davant de l'Ajuntament en resposta a la sentència del procés que ha sortit a la llum el mateix dilluns i ha dictat penes de presó d'entre 9 a 13 anys per als líders independentistes implicats. 

 

 

Avui a les 19.30 h, a la plaça Francesc Layret, s'ha convocat una concentració i manifestació sota el lema “Contra la sentència, mobilitzem-nos“. Es demana als cerdanyolencs i cerdanyolenques que portin prou material per fer soroll i cinta adhesiva per encartellar Cerdanyola amb la proclama de “Llibertat presos polítics“.

 

 

Cartell de la concentració

Cartell de la concentració | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Desacord sobre el nivell de transparència de l’EMD de Bellaterra

Desacord sobre el nivell de transparència de l’EMD de Bellaterra

Els actuals integrants del ple bellaterrenc. D’esquerra a dreta, Ramon Andreu (GxB), Beatriz Ripol (secretària municipal), Jordi Sans (GxB), Chus Cornellana (GxB), Guillem Nadal (GxB), Mei Barceló (GxB), Tensi Torrecilla (GxB), Jordi Macarulla (Convergents), Laura Batalla (ERC) i Quim Oltra (ERC)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: