Els regidors de Ciutadans Gorka Samaniego, Sonia Rodríguez i Pau Ortolà
Els regidors de Ciutadans Gorka Samaniego, Sonia Rodríguez i Pau Ortolà | Cedida

 

 

 

El grup municipal de Ciutadans a Cerdanyola del Vallès s'ha mostrat contrari a la petició dels partits sobiranistes (ERC, Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola) de suspendre l'activitat institucional com a mostra de protesta a la sentència del procés.

 

 

Així, Ciutadans considera que “davant la petició de l'alteració o suspensió de l'activitat municipal” cal “respectar i acatar les decisions judicials“. En la mateixa línia, la formació taronja vol recordar que “les institucions han de representar al conjunt dels ciutadans i no poden posar-se en cap cas al servei d'una ideologia”.

 

 

En un comunicat emès aquest 14 d'octubre, Ciutadans també assegura que la seva formació “continuarà treballant per a garantir els drets i les llibertats del conjunt dels catalans”.