Ciutadans considera que “cal respectar i acatar les decisions judicials”

by | oct. 14, 2019 | Política

Els regidors de Ciutadans Gorka Samaniego, Sonia Rodríguez i Pau Ortolà

Els regidors de Ciutadans Gorka Samaniego, Sonia Rodríguez i Pau Ortolà | Cedida

 

 

 

El grup municipal de Ciutadans a Cerdanyola del Vallès s'ha mostrat contrari a la petició dels partits sobiranistes (ERC, Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola) de suspendre l'activitat institucional com a mostra de protesta a la sentència del procés.

 

 

Així, Ciutadans considera que “davant la petició de l'alteració o suspensió de l'activitat municipal” cal “respectar i acatar les decisions judicials“. En la mateixa línia, la formació taronja vol recordar que “les institucions han de representar al conjunt dels ciutadans i no poden posar-se en cap cas al servei d'una ideologia”.

 

 

En un comunicat emès aquest 14 d'octubre, Ciutadans també assegura que la seva formació “continuarà treballant per a garantir els drets i les llibertats del conjunt dels catalans”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

L’aprovació inicial dels pressupostos del 2021 i l’aprovació del nou acord entre l’Ajuntament i l’EMD per la pacificació del Camí Antic han estat un dels principals temes a debat d’aquest darrer ple de l’EMD que s’ha celebrat aquest passat dimarts 20 de juliol i que podreu recuperar a partir d’aquest enllaç

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: