Ciutadans considera que “cal respectar i acatar les decisions judicials”

by | oct. 14, 2019 | Política

Els regidors de Ciutadans Gorka Samaniego, Sonia Rodríguez i Pau Ortolà

Els regidors de Ciutadans Gorka Samaniego, Sonia Rodríguez i Pau Ortolà | Cedida

 

 

 

El grup municipal de Ciutadans a Cerdanyola del Vallès s'ha mostrat contrari a la petició dels partits sobiranistes (ERC, Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola) de suspendre l'activitat institucional com a mostra de protesta a la sentència del procés.

 

 

Així, Ciutadans considera que “davant la petició de l'alteració o suspensió de l'activitat municipal” cal “respectar i acatar les decisions judicials“. En la mateixa línia, la formació taronja vol recordar que “les institucions han de representar al conjunt dels ciutadans i no poden posar-se en cap cas al servei d'una ideologia”.

 

 

En un comunicat emès aquest 14 d'octubre, Ciutadans també assegura que la seva formació “continuarà treballant per a garantir els drets i les llibertats del conjunt dels catalans”.

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: