Ciutadans considera que “cal respectar i acatar les decisions judicials”

by | oct. 14, 2019 | Política

Els regidors de Ciutadans Gorka Samaniego, Sonia Rodríguez i Pau Ortolà

Els regidors de Ciutadans Gorka Samaniego, Sonia Rodríguez i Pau Ortolà | Cedida

 

 

 

El grup municipal de Ciutadans a Cerdanyola del Vallès s'ha mostrat contrari a la petició dels partits sobiranistes (ERC, Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola) de suspendre l'activitat institucional com a mostra de protesta a la sentència del procés.

 

 

Així, Ciutadans considera que “davant la petició de l'alteració o suspensió de l'activitat municipal” cal “respectar i acatar les decisions judicials“. En la mateixa línia, la formació taronja vol recordar que “les institucions han de representar al conjunt dels ciutadans i no poden posar-se en cap cas al servei d'una ideologia”.

 

 

En un comunicat emès aquest 14 d'octubre, Ciutadans també assegura que la seva formació “continuarà treballant per a garantir els drets i les llibertats del conjunt dels catalans”.

Vols llegir més…?

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) celebrarà demà, dijous 14 d’octubre, un ple extraordinari per aprovar el Compte General de l’Exercici 2020 i on s’aprovaran el conjunt de documents que conformen la liquidació del pressupost i l’estat de situació de la hisenda local s’anomena “compte general”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: