Les mobilitzacions per la sentència al procés afecten el trànsit

by | oct. 14, 2019 | Societat

La C-31 és una de les vies més afectades per la circulació de manifestants

La C-31 és una de les vies més afectades per la circulació de manifestants | @CatalansForYes

 

 

 

Els veïns i veïnes de Bellaterra que hagin d'emprar el cotxe a l'Àrea Metropolitana de Barcelona poden trobar-se amb grans cues de trànsit a causa de la gran quantitat de carreteres tallades. I és que, a conseqüència de les diferents mobilitzacions d'aquest dilluns 14 d'octubre, convocades per la sentència del Tribunal Suprem espanyol als presos polítics independentistes, molts manifestants han tallat diferents carreteres del territori.

 

 

Especialment afectada s'ha vist la zona del Baix Llobregat i El Garraf, ja que bona part dels manifestants s'han dirigit a l'Aeroport del Prat com a part de la convocatòria duta a terme per Tsunami Democràtic. Així, segons indica a Twitter el Servei Català de Trànsit, a les 16.15 h estan especialment afectades la C-31 al Prat de Llobregat, la C-32 a Cornellà per l'enllaç amb la A-2 i la B-210 a Gavà. 

 

 

Altres vies tallades per les manifestacions són la N-II a Mataró, la C-31 a Verges, la C-63 a Anglès i la N-240 a Valls. S'espera que al llarg de la tarda, els talls en la circulació es vagin desfent. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: