Les mobilitzacions per la sentència al procés afecten el trànsit

by | oct. 14, 2019 | Societat

La C-31 és una de les vies més afectades per la circulació de manifestants

La C-31 és una de les vies més afectades per la circulació de manifestants | @CatalansForYes

 

 

 

Els veïns i veïnes de Bellaterra que hagin d'emprar el cotxe a l'Àrea Metropolitana de Barcelona poden trobar-se amb grans cues de trànsit a causa de la gran quantitat de carreteres tallades. I és que, a conseqüència de les diferents mobilitzacions d'aquest dilluns 14 d'octubre, convocades per la sentència del Tribunal Suprem espanyol als presos polítics independentistes, molts manifestants han tallat diferents carreteres del territori.

 

 

Especialment afectada s'ha vist la zona del Baix Llobregat i El Garraf, ja que bona part dels manifestants s'han dirigit a l'Aeroport del Prat com a part de la convocatòria duta a terme per Tsunami Democràtic. Així, segons indica a Twitter el Servei Català de Trànsit, a les 16.15 h estan especialment afectades la C-31 al Prat de Llobregat, la C-32 a Cornellà per l'enllaç amb la A-2 i la B-210 a Gavà. 

 

 

Altres vies tallades per les manifestacions són la N-II a Mataró, la C-31 a Verges, la C-63 a Anglès i la N-240 a Valls. S'espera que al llarg de la tarda, els talls en la circulació es vagin desfent. 

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: