Els partits sobiranistes a la ciutat demanen la suspensió de l’activitat institucional

by | oct. 14, 2019 | Política

Els regidors i regidores d'ERC, Guanyem i Junts

Els regidors i regidores d'ERC, Guanyem i Junts | Cedida

 

 

Els partits sobiranistes cerdanyolencs han demanat en bloc que s'aturi l'activitat institucional com a reacció a la sentència del judici del procés. Els regidors i regidores d’Esquerra Republicana, Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola han sol·licitat  que “davant de la indiferència del govern municipal del PSC en saber-se la sentència” la suspensió de l’activitat institucional.

 

 

Els tres grups municipals expliquen que aquest 14 d'octubre han demanat al govern municipal que suspenguin les reunions d'avui a l'Ajuntament. En concret, es tracta de la convocatòria aquest 14 d'octubre a la Comissió Especial de Comptes i al Ple Extraordinari de Meses Electorals el dimarts 15 d'octubre. “La resposta del govern ha estat la de mantenir ambdues convocatòries”, confirmen des d'ERC, Guanyem i Junts.  

 

 

“Davant d’aquest fet, els regidors i regidores dels grups sotasignants hem decidit assistir a aquestes sessions per mostrar el nostre rebuig a la indiferència del govern municipal del PSC. Com a mostra de solidaritat vers els presos i preses i les seves famílies, els regidors i regidores d’ERC, GuanyemC i JXCdv, hem decidit aportar íntegrament les dietes corresponents a les Caixes de Resistència i a l’Associació Catalana pels Drets Civils“, assenyalen en un comunicat. Així, els regidors i regidores dels tres partits donaran les retribucions que rebran per assistir a les dues sessions a l'Ajuntament. 

 

 

“Avui s’ha conegut la sentència del Tribunal Suprem referent al Procés d’Autodeterminació de l’1 d’Octubre. Aquesta sentència suposa una vulneració de drets fonamentals, una retallada de drets i llibertats individuals i col·lectives i un retrocés democràtic. Vivim moments molt greus que afecten a la vida política i social”, consideren de forma conjunta ERC, Guanyem i Junts.

 

 

Aquesta ha estat la resposta dels partits a Bellaterra

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: