Pascal Mwumvaneza es converteix en el segon mossèn de Bellaterra

by | oct. 14, 2019 | Societat

Moment de l'ordenació del nou mossèn

Moment de l'ordenació del nou mossèn | Cedida

 

 

El fins ara ajudant del mossèn de Bellaterra, Marc Aceituno, ja ha sigut ordenat al Bisbat de Terrassa com a segon mossèn de la Parròquia de la Santa Creu de Bellaterra. El ruandès Pascal Mwumvaneza va ser ordenat prevere aquest diumenge 13 d'octubre a la Catedral i Basílica del Sant Esperit de Terrassa pel bisbe de la localitat, Monsenyor Saiz Meneses.

 

 

Mwumvaneza ha sigut membre de la parròquia com a vicari durant gairebé dos anys i ara ja en formarà part en qualitat de mossèn. Així, a partir d'ara s'ocuparà del despatx parroquial, les misses diàries i seguirà ajudant al mossèn Aceituno en totes les qüestions relacionades amb el dia a dia de la parròquia. 

 

 

Aproximadament 20 bellaterrencs van acompanyar als dos clergues a la cerimònia al bisbat de Terrassa, en la que també es va ordenar el diaca Pedro Martínez, originari de Cerdanyola del Vallès. A la cerimònia van assistir-hi prop d'una setantena d'altres membres del clergat. 

 

Mwumvaneza durant la cerimònia

Mwumvaneza durant la cerimònia | Cedida 

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: