Moment de l'ordenació del nou mossèn
Moment de l'ordenació del nou mossèn | Cedida

 

 

El fins ara ajudant del mossèn de Bellaterra, Marc Aceituno, ja ha sigut ordenat al Bisbat de Terrassa com a segon mossèn de la Parròquia de la Santa Creu de Bellaterra. El ruandès Pascal Mwumvaneza va ser ordenat prevere aquest diumenge 13 d'octubre a la Catedral i Basílica del Sant Esperit de Terrassa pel bisbe de la localitat, Monsenyor Saiz Meneses.

 

 

Mwumvaneza ha sigut membre de la parròquia com a vicari durant gairebé dos anys i ara ja en formarà part en qualitat de mossèn. Així, a partir d'ara s'ocuparà del despatx parroquial, les misses diàries i seguirà ajudant al mossèn Aceituno en totes les qüestions relacionades amb el dia a dia de la parròquia. 

 

 

Aproximadament 20 bellaterrencs van acompanyar als dos clergues a la cerimònia al bisbat de Terrassa, en la que també es va ordenar el diaca Pedro Martínez, originari de Cerdanyola del Vallès. A la cerimònia van assistir-hi prop d'una setantena d'altres membres del clergat. 

 

Mwumvaneza durant la cerimònia
Mwumvaneza durant la cerimònia | Cedida