Pascal Mwumvaneza es converteix en el segon mossèn de Bellaterra

by | oct. 14, 2019 | Societat

Moment de l'ordenació del nou mossèn

Moment de l'ordenació del nou mossèn | Cedida

 

 

El fins ara ajudant del mossèn de Bellaterra, Marc Aceituno, ja ha sigut ordenat al Bisbat de Terrassa com a segon mossèn de la Parròquia de la Santa Creu de Bellaterra. El ruandès Pascal Mwumvaneza va ser ordenat prevere aquest diumenge 13 d'octubre a la Catedral i Basílica del Sant Esperit de Terrassa pel bisbe de la localitat, Monsenyor Saiz Meneses.

 

 

Mwumvaneza ha sigut membre de la parròquia com a vicari durant gairebé dos anys i ara ja en formarà part en qualitat de mossèn. Així, a partir d'ara s'ocuparà del despatx parroquial, les misses diàries i seguirà ajudant al mossèn Aceituno en totes les qüestions relacionades amb el dia a dia de la parròquia. 

 

 

Aproximadament 20 bellaterrencs van acompanyar als dos clergues a la cerimònia al bisbat de Terrassa, en la que també es va ordenar el diaca Pedro Martínez, originari de Cerdanyola del Vallès. A la cerimònia van assistir-hi prop d'una setantena d'altres membres del clergat. 

 

Mwumvaneza durant la cerimònia

Mwumvaneza durant la cerimònia | Cedida 

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: