“Era un 14 d’octubre”

by | oct. 15, 2019 | Opinió

Era un 14 d’octubre; vergonya sobre vergonya! Funestes togues obscures proclamen als quatre vents sentències condemnatòries de referent parió. Era un 14 d’octubre; vergonya sobre vergonya! No per esperat sobtat, la part negre de la llei ha estès ses ales damnant altres vides en ascens. Era un 14 d’octubre; vergonya sobre vergonya! S’ha esclafat la llibertat. Nou dogals no callaran tantes veus com veu que s’alça per tenir una pròpia veu. Era un 14 d’octubre; vergonya sobre vergonya! Serà un dia assenyalat. Com altres tantes derrotes ens esperona, ens diu: la esclafit ens farà vius! Era un 14 d’octubre; vergonya sobre vergonya! No hi ha enrere. Més que mai des de les nostres parcel·les des de la unió, com un mall, proclamarem la victòria mal que sigui amb un fermall.
Ignasi Roda Fàbregas<br>
Ignasi Roda Fàbregas

Concebut a Bellaterra l’estiu del 1952. Nat a Barcelona l’11 de març de 1953. Fill de Mª Rosa i Frederic. Ha viscut tota la vida a Bellaterra, primer com a estiuejant i després de manera fixa. Alumne i professor de teatre de l’escola Tagore de Bellaterra (1957-1983) fundada pels seus pares i en Ramon Fuster i Rabés. Activista cultural de Bellaterra: Impulsor de la Festa Major i La Cavalcada de Reis, director de la Cia. La Inestable, cronista amb l’escriptura del llibre “Bellaterra 1930 – 2005. Crònica de 75 anys”, etc. Escriptor, dramaturg, poeta, articulista, cantautor, actor, director, professor i pedagog de teatre. Més informació a Viquipèdia.

Vols llegir més…?

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

Tenim una munió de problemes per resoldre a Catalunya, començant per la mateixa supervivència com a poble amb trets propis però, entre aquests problemes, la pervivència del català, el nostre idioma, en aquests moments resulta clau. No dic res de nou. Qui no ho vegi així, segurament tampoc li deu preocupar gaire el tenir una identitat pròpia dins l’aglomerat dels pobles europeus.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: