a
Membres de mesa a les eleccions 28A a Bellaterra | Redacció

 

 

Ja es pot consultar la designació de membres de les meses electorals per les eleccions generals del 10-N a Bellaterra i a tota Cerdanyola. El matí d'aquest 15 d'octubre s'ha fet a l'Ajuntament de Cerdanyola el ple extraordinari per escollir els ciutadans i ciutadanes que formaran part de les meses i ja s'ha realitzat el sorteig.

 

 

Només poden ser designats com a membres els ciutadans del municipi majors de 18 anys. Aquests designats faran les funcions de president, vocal o suplent, i controlaran les 67 meses electorals repartides entre 13 col·legis electorals de tot Cerdanyola, inclòs el del Centre Cívic de Bellaterra, corresponent a les seccions censals 20 i 40 del barri. 

 

 

El regidor més jove dels assistents al ple, Gorka Samaniego, i la regidora amb més edat, Pilar Adell, han estat els encarregats d'activar el software que ha escollit les persones que formaran part de les meses electorals. En les eleccions generals del 10 de novembre podran exercir el seu dret a vot 43.422 persones a tota la ciutat, 2.065 a Bellaterra.

 

 

Pots consultar al web de l'Ajuntament l'espai on es pot consultar el cens electoral, les seccions censals, un històric amb els comicis celebrats a la ciutat i el dia de les eleccions, es podrà accedir al programa que farà el seguiment dels comicis a la ciutat.

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès disposa d'un espai al web municipal en què es pot consultar el cens electoral, les seccions censals, un històric amb els comicis celebrats a la ciutat i el dia de les eleccions, es podrà accedir al programa que farà el seguiment dels comicis a la ciutat.

 

 

Consulta aquí si ets membre d'una mesa electoral, i aquí a on et toca anar a votar a les eleccions generals del 10-N

 

 

La campanya electoral tindrà una durada d’una setmana. Començarà l’1 de novembre i finalitzarà el 8 de novembre. El dissabte 9 de novembre serà el dia de reflexió.