Rectorat del Campus de Bellaterra de la UAB
Rectorat del Campus de Bellaterra de la UAB | UAB

 

 

Estudiants de la Universitat Autònoma han ocupat el rectorat del campus de Bellaterra el matí d'aquest dimecres 16 d'octubre, segons informa el canal 324, de TV3. Ho han fet al voltant de les 10.30 h com a part de la resposta de diferents entitats catalanistes, independentistes i en defensa de la democràcia a la sentència als presos polítics independentistes feta pública aquest dilluns pel Tribunal Suprem espanyol

 

 

 

 

La convocatòria ha estat anunciada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) al seu twitter aquest matí, que ha cridat a tots els estudiants a ocupar l'edifici. 

 

 

La rectora, Margarita Arboix, parla amb els estudiants
La rectora, Margarita Arboix, parla amb els estudiants | @SEPC_UAB

 

 

En la comunicació, el sindicat indica que “el moviment estudiantil de l'Autònoma ocupa el rectorat demanant que s'aturi l'activitat normal i que la UAB es posicioni”. 

 

 

 

 

Davant la ocupació, la rectora de la UAB, Margarita Arboix, ha sortit a parlar amb els estudiants que han ocupat el rectorat i ha indicat que demanarà als professors que no es facin activitats avaluables de cara als estudiants. Tot seguit, aquests han donat per satisfetes les seves demandes i han desocupat el rectorat.