Forma part de la comunitat BellaterraDiari i ajuda’ns a seguir!

by | oct. 16, 2019 | APUNTA'T

Des del BellaterraDiari oferim diverses iniciatives i sortejos per a millorar la cohesió social a Bellaterra i fer poble

Als extrems, l'equip de BellaterraDiari amb un dels premiats amb el llibre de la història de Bellaterra sortejat durant la Festa Major | Redacció

 

 

Al mitjà local BellaterraDiari tenim un únic objectiu: oferir una informació rigorosa, d'utilitat i d'interès per a tots els veïns i veïnes de Bellaterra ajudant, així, a millorar la cohesió social del poble.

 

  

Des de la nostra creació, el 2015, el projecte ha crescut però encara necessitem molta xarxa veïnal i comercial per a poder garantir-ne la seva continuïtat.

 

 

Vols ajudar el projecte local? Estar al dia de tot el que passa al poble? Participar en la vida social bellaterrenca? Fes-te Soci de BellaterraDiari i ens ajudaràs a seguir!

 

Pots llegir a continuació totes les contraprestacions que tindràs i emplenar el formulari:

 

 

 

 

BellaterraDiari en xifres

 

Cada mes ens llegeixen una mitjana de 6.000 lectors únics. Aquesta xifra, equivalent a la tirada d'un mitjà en paper, ens situa per sobre de la població que viu a Bellaterra i, per tant, tenim incidència en bellaterrencs, vallesans, barcelonins i persones en general que tenen algun lligam especial amb Bellaterra o amb la comunitat universitària de professors i estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

 

Paral·lelament, la nostra edició en paper arriba a totes les llars i comerços de Bellaterra de forma mensual. Alhora, distribuïm els nostres continguts a través de múltiples i diferents canals: MailWhatsappFacebookTwitterInstagram… Ja ens rebs a tots?

 

bellaterradiari

Un dels Consells de Redacció Oberts de BellaterraDiari | Redacció

 

 

BellaterraDiari ets tu

 

 

A Bellaterra li cal un diari local. Un lloc de trobada on explicar-se, connectar-se, coincidir. Un espai on conèixer els nostres veïns, conèixer les iniciatives que s'hi emmarquen i on poder seguir l'actualitat i totes les seves derives de forma rigorosa i de proximitat.

 

No som els primers en desenvolupar un mitjà al barri, diferents intents vàren donar-se des de la fundació de Bellaterra com a “ciutat-jardí” els anys 30. Tanmateix, les eines digitals han facilitat aquesta tasca i fem la funció d'àgora digital en un context hiperlocal.

 

Ajuda'ns i dona suport a un periodisme local fet amb rigor i proximitat. Ajuda'ns per poder continuar oferint-te notícies i reportatges de qualitat de forma gratuïta. A canvi, rebreu diferents obsequis i us convidarem als nostres Consells de Redacció Participatius, una eina per estar al dia de la vida social bellaterrenca i tenir incidència en la redacció. 

 

Per sumar-vos podeu emplenar el formulari més a dalt o bé trobar-lo en aquest enllaç. 

 

Foto de grup del primer Comité de Redacció Mensual del BellaterraDiari

Foto de grup del primer Comité de Redacció Mensual del BellaterraDiari | Redacció

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: