Des del BellaterraDiari oferim diverses iniciatives i sortejos per a millorar la cohesió social a Bellaterra i fer poble
Als extrems, l'equip de BellaterraDiari amb un dels premiats amb el llibre de la història de Bellaterra sortejat durant la Festa Major | Redacció

 

 

Al mitjà local BellaterraDiari tenim un únic objectiu: oferir una informació rigorosa, d'utilitat i d'interès per a tots els veïns i veïnes de Bellaterra ajudant, així, a millorar la cohesió social del poble.

 

  

Des de la nostra creació, el 2015, el projecte ha crescut però encara necessitem molta xarxa veïnal i comercial per a poder garantir-ne la seva continuïtat.

 

 

Vols ajudar el projecte local? Estar al dia de tot el que passa al poble? Participar en la vida social bellaterrenca? Fes-te Soci de BellaterraDiari i ens ajudaràs a seguir!

 

Pots llegir a continuació totes les contraprestacions que tindràs i emplenar el formulari:

 

 

 

 

BellaterraDiari en xifres

 

Cada mes ens llegeixen una mitjana de 6.000 lectors únics. Aquesta xifra, equivalent a la tirada d'un mitjà en paper, ens situa per sobre de la població que viu a Bellaterra i, per tant, tenim incidència en bellaterrencs, vallesans, barcelonins i persones en general que tenen algun lligam especial amb Bellaterra o amb la comunitat universitària de professors i estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

 

Paral·lelament, la nostra edició en paper arriba a totes les llars i comerços de Bellaterra de forma mensual. Alhora, distribuïm els nostres continguts a través de múltiples i diferents canals: MailWhatsappFacebookTwitterInstagram… Ja ens rebs a tots?

 

bellaterradiari
Un dels Consells de Redacció Oberts de BellaterraDiari | Redacció

 

 

BellaterraDiari ets tu

 

 

A Bellaterra li cal un diari local. Un lloc de trobada on explicar-se, connectar-se, coincidir. Un espai on conèixer els nostres veïns, conèixer les iniciatives que s'hi emmarquen i on poder seguir l'actualitat i totes les seves derives de forma rigorosa i de proximitat.

 

No som els primers en desenvolupar un mitjà al barri, diferents intents vàren donar-se des de la fundació de Bellaterra com a “ciutat-jardí” els anys 30. Tanmateix, les eines digitals han facilitat aquesta tasca i fem la funció d'àgora digital en un context hiperlocal.

 

Ajuda'ns i dona suport a un periodisme local fet amb rigor i proximitat. Ajuda'ns per poder continuar oferint-te notícies i reportatges de qualitat de forma gratuïta. A canvi, rebreu diferents obsequis i us convidarem als nostres Consells de Redacció Participatius, una eina per estar al dia de la vida social bellaterrenca i tenir incidència en la redacció. 

 

Per sumar-vos podeu emplenar el formulari més a dalt o bé trobar-lo en aquest enllaç. 

 

Foto de grup del primer Comité de Redacció Mensual del BellaterraDiari
Foto de grup del primer Comité de Redacció Mensual del BellaterraDiari | Redacció