L’ANC Bellaterra crida a participar en les Marxes per la Llibertat

by | oct. 16, 2019 | Societat

Marxa del primer dia entre Berga i Manresa

Marxa del primer dia entre Berga i Manresa | @joanpique1

 

L'ANC de Bellaterra crida a la participació de les Marxes per la Llibertat en resposta a la sentència del Tribunal Suprem de condemnar a entre 9 i 13 anys de presó als presos polítics. En concret, l'entitat a Bellaterra parla de sumar-se a la sortida del flux de gent que farà nit a Sant Quirze aquest dijous 17, provinents de les columnes de Berga i Vic, i sortirà a primera hora del divendres 18 d'octubre. 

 

 

L'assemblea independentista explica que la convocatòria a Bellaterra serà a les 8.15 h del matí de divendres, davant l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat, a la plaça del Pi. Des d'allà s'anirà caminant a confluir amb els participants sortits de Sant Cugat i la UAB per trobar-se amb la columna que haurà sortit de Sant Quirze.

 

 

Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies

Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies | marxesperlallibertat.cat

 

 

Encara no es coneix amb exactitud quin serà el recorregut de la marxa des de Sant Quirze, que començarà entre les 8 i les 9 h. Tanmateix se sap que acabarà, com la resta, el divendres al migdia a Barcelona. 

 

 

Des de l'entitat asseguren també que molts dels socis de l'Assemblea Nacional Catalana a Bellaterra ja han començat a participar en els trams de les Marxes per la Llibertat que començaven avui. Finalment, criden a participar en les columnes en un “moment trascendental” en el que “hem de mostrar la nostra unitat com a poble en el rebuig absolut a la sentència“. 

 

 

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: