La rectora, Margarita Arboix, parla amb els estudiants
La rectora, Margarita Arboix, parla amb els estudiants | @SEPC_UAB

 

La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarita Arboix, ha instat al professorat a aturar l'activitat acadèmica aquest 16 d'octubre. La rectora ha llegit un comunicat davant el grup d'estudiants que ha ocupat el rectorat aquest matí per demanar una resposta de la UAB davant la sentència del procés

 

 

Així, l'equip de govern de la UAB instarà els docents que ajornin les activitats avaluables obligatòries durant tota la setmana. Ho ha anunciat la rectora del centre, Margarita Arboix, després de reunir-se amb representants dels estudiants. La decisió arriba després que un centenar llarg d'alumnes hagi ocupat l'edifici del Rectorat per exigir “un posicionament clar” del centre envers la sentència de l'1-O.

 

 

“Demanarem que totes aquestes activitats no es facin o no comptin perquè ens sembla que és prudent”, ha apuntat la rectora. Alhora diu que comprèn que els alumnes vulguin que la direcció de la UAB “sigui més incisiva”. Amb tot, adverteix que els docents tenen “llibertat de càtedra” i que a la universitat “hi ha gent de tot tipus i color”.

 

 

Després de llegir el comunicat, els estudiants han abandonat l'edifici del rectorat.