La rectora de la UAB insta al professorat a suspendre les classes

by | oct. 16, 2019 | Societat

La rectora, Margarita Arboix, parla amb els estudiants

La rectora, Margarita Arboix, parla amb els estudiants | @SEPC_UAB

 

La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarita Arboix, ha instat al professorat a aturar l'activitat acadèmica aquest 16 d'octubre. La rectora ha llegit un comunicat davant el grup d'estudiants que ha ocupat el rectorat aquest matí per demanar una resposta de la UAB davant la sentència del procés

 

 

Així, l'equip de govern de la UAB instarà els docents que ajornin les activitats avaluables obligatòries durant tota la setmana. Ho ha anunciat la rectora del centre, Margarita Arboix, després de reunir-se amb representants dels estudiants. La decisió arriba després que un centenar llarg d'alumnes hagi ocupat l'edifici del Rectorat per exigir “un posicionament clar” del centre envers la sentència de l'1-O.

 

 

“Demanarem que totes aquestes activitats no es facin o no comptin perquè ens sembla que és prudent”, ha apuntat la rectora. Alhora diu que comprèn que els alumnes vulguin que la direcció de la UAB “sigui més incisiva”. Amb tot, adverteix que els docents tenen “llibertat de càtedra” i que a la universitat “hi ha gent de tot tipus i color”.

 

 

Després de llegir el comunicat, els estudiants han abandonat l'edifici del rectorat. 

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: