La majoria de comerços de Bellaterra abaixen persiana per la vaga general

by | oct. 17, 2019 | Societat

bellaterra

Comerços de Bellaterra tancats per la vaga general convocada per la sentència del procés | Laia TR

 

La jornada de vaga del divendres 18, convocada per la Intersindical CSC i AIC a tota Catalunya com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem cap als líders independentistes, serà desigual als diferents comerços de la plaça del Pi de Bellaterra. Alguns faran vaga durant tota la jornada, mentre que altres optaran per uns serveis mínims o per obrir com en qualsevol dia normal.

 

 

Sí que és clar que la majoria d'establiments tancaran les seves portes, segons indiquen els seus responsables. És el cas d'alguns establiments de serveis, com la veterinària i perruqueria canina Family Can, la perruqueria Teresa Romero i el local de Taller de Serveis. Tampoc obriran establiments de restauració com l'Hostal Sant Pancraç o la immobiliària Axis i la Farmàcia Bellaterra mantindrà el seu servei d'urgències.

 

 

D'altra banda, algunes empreses treballaran amb serveis mínims, com és el cas de la llibreria Paper's i la cafeteria i forn de pa Bonaparte, que només estarà disponible per qüestions puntuals. El mitjà local BellaterraDiari, per la seva banda, oferirà només serveis mínims per cobrir la jornada de vaga.

 

 

Finalment, els comerços més grans de la plaça del Pi sí que obriran durant la jornada de vaga. És el cas del Club Bellaterra i el Bar del Club Bellaterra, que estaran oberts seguint el seu horari normal, així com l'oficina del Banc Sabadell. El supermercat Condis també tindrà les seves portes obertes, seguint l'horari habitual.

 

bellaterra

Comerços de Bellaterra tancats per la vaga general convocada per la sentència del procés | Laia TR

 

bellaterra

Comerços de Bellaterra tancats per la vaga general convocada per la sentència del procés | Laia TR

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: