bellaterra

 

[MÉS A BAIX POTS TROBAR EL SEGUIMENT DE TOTA LA JORNADA]

Mira les millors imatges aquí

I el vídeo resum aquí.

 

Al voltant de tres centenars de bellaterrencs s'han llevat d'hora aquest matí del 18 d'octubre per a sortir, a les 08.15 h, des de l'estació de Bellaterra caminant fins a Barcelona.

 

Convocats a nivell local per l'ANC de Bellaterra al barri, l'acció succeeix en un dia de jornada de vaga general on molts comerços bellaterrencs han abaixat la seva persiana.  L'acció titulada “Marxa de la Llibertat” vol reunir a tots els contraris a la sentència emesa pel Tribunal Suprem cap als líders socials i polítics independentistes, que van impulsar el referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

 

Els veïns s'han calçat i creuat el campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma, fins arribar a l'AP-7. Un cop allà s'han trobat amb la columna de Sant Cugat i de forma encaputxada han tallat la via. Els manifestants provinents de Sant Cugat, UAB i Bellaterra – que segons l'organització sumen ja 12.000 – han continuat pel lateral de l'AP-7, la B-30, i fins arribar a la C-58.  

 

A hores d'ara a aquesta columna ja se li han sumat els veïns de Sant Quirze i Cerdanyola, que acumulen catalans vinguts des de diferents indrets de Catalunya i que van començar la seva marxa a peu amb dos dies d'anterioritat. 

 

Aquí els mapes:

 

anc bellaterra
El tram de Sant Cugat, Bellaterra, UAB, Cerdanyola i Sant Quirze fins a Barcelona | Cedida
 
 

 

Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies
Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies | Vilaweb

 

 

Aquí tot el desenvolupament de la jornada: