Així ha anat la jornada de vaga post-sentència a Bellaterra

by | oct. 18, 2019 | Política

bellaterra

 

[MÉS A BAIX POTS TROBAR EL SEGUIMENT DE TOTA LA JORNADA]

Mira les millors imatges aquí

I el vídeo resum aquí.

 

Al voltant de tres centenars de bellaterrencs s'han llevat d'hora aquest matí del 18 d'octubre per a sortir, a les 08.15 h, des de l'estació de Bellaterra caminant fins a Barcelona.

 

Convocats a nivell local per l'ANC de Bellaterra al barri, l'acció succeeix en un dia de jornada de vaga general on molts comerços bellaterrencs han abaixat la seva persiana.  L'acció titulada “Marxa de la Llibertat” vol reunir a tots els contraris a la sentència emesa pel Tribunal Suprem cap als líders socials i polítics independentistes, que van impulsar el referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

 

Els veïns s'han calçat i creuat el campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma, fins arribar a l'AP-7. Un cop allà s'han trobat amb la columna de Sant Cugat i de forma encaputxada han tallat la via. Els manifestants provinents de Sant Cugat, UAB i Bellaterra – que segons l'organització sumen ja 12.000 – han continuat pel lateral de l'AP-7, la B-30, i fins arribar a la C-58.  

 

A hores d'ara a aquesta columna ja se li han sumat els veïns de Sant Quirze i Cerdanyola, que acumulen catalans vinguts des de diferents indrets de Catalunya i que van començar la seva marxa a peu amb dos dies d'anterioritat. 

 

Aquí els mapes:

 

anc bellaterra

El tram de Sant Cugat, Bellaterra, UAB, Cerdanyola i Sant Quirze fins a Barcelona | Cedida
 
 

 

Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies

Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies | Vilaweb

 

 

Aquí tot el desenvolupament de la jornada:

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: