Així ha anat la jornada de vaga post-sentència a Bellaterra

by | oct. 18, 2019 | Política

bellaterra

 

[MÉS A BAIX POTS TROBAR EL SEGUIMENT DE TOTA LA JORNADA]

Mira les millors imatges aquí

I el vídeo resum aquí.

 

Al voltant de tres centenars de bellaterrencs s'han llevat d'hora aquest matí del 18 d'octubre per a sortir, a les 08.15 h, des de l'estació de Bellaterra caminant fins a Barcelona.

 

Convocats a nivell local per l'ANC de Bellaterra al barri, l'acció succeeix en un dia de jornada de vaga general on molts comerços bellaterrencs han abaixat la seva persiana.  L'acció titulada “Marxa de la Llibertat” vol reunir a tots els contraris a la sentència emesa pel Tribunal Suprem cap als líders socials i polítics independentistes, que van impulsar el referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

 

Els veïns s'han calçat i creuat el campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma, fins arribar a l'AP-7. Un cop allà s'han trobat amb la columna de Sant Cugat i de forma encaputxada han tallat la via. Els manifestants provinents de Sant Cugat, UAB i Bellaterra – que segons l'organització sumen ja 12.000 – han continuat pel lateral de l'AP-7, la B-30, i fins arribar a la C-58.  

 

A hores d'ara a aquesta columna ja se li han sumat els veïns de Sant Quirze i Cerdanyola, que acumulen catalans vinguts des de diferents indrets de Catalunya i que van començar la seva marxa a peu amb dos dies d'anterioritat. 

 

Aquí els mapes:

 

anc bellaterra

El tram de Sant Cugat, Bellaterra, UAB, Cerdanyola i Sant Quirze fins a Barcelona | Cedida
 
 

 

Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies

Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies | Vilaweb

 

 

Aquí tot el desenvolupament de la jornada:

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

L’aprovació inicial dels pressupostos del 2021 i l’aprovació del nou acord entre l’Ajuntament i l’EMD per la pacificació del Camí Antic han estat un dels principals temes a debat d’aquest darrer ple de l’EMD que s’ha celebrat aquest passat dimarts 20 de juliol i que podreu recuperar a partir d’aquest enllaç

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: