Així ha anat la jornada de vaga post-sentència a Bellaterra

by | oct. 18, 2019 | Política

bellaterra

 

[MÉS A BAIX POTS TROBAR EL SEGUIMENT DE TOTA LA JORNADA]

Mira les millors imatges aquí

I el vídeo resum aquí.

 

Al voltant de tres centenars de bellaterrencs s'han llevat d'hora aquest matí del 18 d'octubre per a sortir, a les 08.15 h, des de l'estació de Bellaterra caminant fins a Barcelona.

 

Convocats a nivell local per l'ANC de Bellaterra al barri, l'acció succeeix en un dia de jornada de vaga general on molts comerços bellaterrencs han abaixat la seva persiana.  L'acció titulada “Marxa de la Llibertat” vol reunir a tots els contraris a la sentència emesa pel Tribunal Suprem cap als líders socials i polítics independentistes, que van impulsar el referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

 

Els veïns s'han calçat i creuat el campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma, fins arribar a l'AP-7. Un cop allà s'han trobat amb la columna de Sant Cugat i de forma encaputxada han tallat la via. Els manifestants provinents de Sant Cugat, UAB i Bellaterra – que segons l'organització sumen ja 12.000 – han continuat pel lateral de l'AP-7, la B-30, i fins arribar a la C-58.  

 

A hores d'ara a aquesta columna ja se li han sumat els veïns de Sant Quirze i Cerdanyola, que acumulen catalans vinguts des de diferents indrets de Catalunya i que van començar la seva marxa a peu amb dos dies d'anterioritat. 

 

Aquí els mapes:

 

anc bellaterra

El tram de Sant Cugat, Bellaterra, UAB, Cerdanyola i Sant Quirze fins a Barcelona | Cedida
 
 

 

Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies

Esquema de les Marxes per la Llibertat, segons recorregut i dies | Vilaweb

 

 

Aquí tot el desenvolupament de la jornada:

 

 

 

 

Vols llegir més…?

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) celebrarà demà, dijous 14 d’octubre, un ple extraordinari per aprovar el Compte General de l’Exercici 2020 i on s’aprovaran el conjunt de documents que conformen la liquidació del pressupost i l’estat de situació de la hisenda local s’anomena “compte general”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: