Baixada de temperatures i pluges per aquesta setmana a Bellaterra

by | oct. 21, 2019 | Méteo

Les pluges podrien ser abundants a Bellaterra aquesta setmana

Les pluges podrien ser abundants a Bellaterra aquesta setmana | Redacció

 

 

La setmana comença a Bellaterra amb nuvolades i pluges. Com explica Francesc Mauri, aquestes precipitacions poden provocar desprendiments i per això demana precaució, sobretot en la conducció. De fet el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un preavís per un episodi de pluges que pot provocar acumulacions que, segons Francesc Mauri, poden arribar als 150 litres per metre quadrat.

 

 

Cal destacar que les temperatures baixaran de forma decidida i també el vent serà destacable, per això remarca anar amb precaució.

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: