farmacia
Tractaments a la Farmàcia de Bellaterra | Cedida

 

 

La Farmàcia de Bellaterra oferirà unes sessions de tractaments de bellesa en cabina de forma completament gratuïta. Des de l'establiment especialitzat en farmàcia i parafarmàcia convidaran, el pròxim dimarts 5 de novembre, a una especialista en cosmètica d'alta qualitat per a fer unes intervencions individualitzades amb productes de la marca Darphin, valorades en 50 euros.  

 

 

Marta Caus, propietària de la Farmàcia Bellaterra, explica que els tractaments consisteixen en una aplicació i assessorament cosmètics sobre llitera, a la manera dels centres especialitzats en la cura de la pell. Les intervencions duraran al voltant de 40 minuts, i l'especialista aplicarà i informarà dels productes i modes d'aplicació més adequats segons cada tipus de pell. 

 

 

Els productes de la marca Darphin, especialitzats en cosmètica d'alta qualitat, treballen especialment en la cura de la pell a partir d'olis essencials, i aquesta serà una oportunitat per gaudir de franc dels seus resultats. Tanmateix, les places són limitades, explica Caus.

 

 

Per això, des del centre farmacèutic demanen que tots aquells veïns i veïnes interessats es posin en contacte amb l'establiment tan aviat com sigui possible, a fi de reservar alguna de les sessions que es faran entre les 10 i les 18 h del dia 5. 

 

La Farmàcia Bellaterra oferirà tractaments de bellesa gratuits
La Farmàcia Bellaterra oferirà tractaments de bellesa gratuits | Farmàcia Bellaterra

 

Farmàcia de Bellaterra Marta Caus

 

Telèfon: 93 691 46 55

Mòbil: +34 609 739 469

Email: farmaciamartacaus@gmail.com

Web: www.lafarmaciadebellaterra.com

Horari: Dilluns – divendres, de 9 a 14 h, i de 16 a 20 h. Dissabtes, diumenges i festius 10 – 13.30 h.