L’Ajuntament contractarà 26 persones en atur per treballar el 10N

by | oct. 21, 2019 | Societat

Les imatges de la jornada d'eleccions a Bellaterra

Una jornada d'eleccions a Bellaterra | Redacció

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha informat que contractarà 26 persones en atur per actuar com a informadores als comicis del 10 de novembre. “Es tracta d'una tasca del procés electoral on no és imprescindible la presència d'un treballador/a de l'administració pública”, informen des del consistori.

 

 

Per optar a la convocatòria, els interessats hauran d'apuntar-se al Servei Municipal d'Ocupació, situat a la Masia de Serraperera, abans del 30 d'octubre. Un dels requisit és tenir, com a mínim, el graduat escolar. A més, les persones que optin a la feina hauran d'estar inscrites a la borsa de treball del Servei Municipal d'Ocupació o bé com a demandants d'ocupació a l'OTG de Cerdanyola del Vallès.

 

 

La selecció d'informadores i informadors del 10N es farà en un sorteig obert en què participaran totes les persones interessades que reuneixin les condicions per ser contractades. “El govern municipal aposta perquè a partir d'ara aquest procediment sigui l'habitual en totes les eleccions futures”, expliquen des de l'Ajuntament.

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: