Les imatges de la jornada d'eleccions a Bellaterra
Una jornada d'eleccions a Bellaterra | Redacció

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha informat que contractarà 26 persones en atur per actuar com a informadores als comicis del 10 de novembre. “Es tracta d'una tasca del procés electoral on no és imprescindible la presència d'un treballador/a de l'administració pública”, informen des del consistori.

 

 

Per optar a la convocatòria, els interessats hauran d'apuntar-se al Servei Municipal d'Ocupació, situat a la Masia de Serraperera, abans del 30 d'octubre. Un dels requisit és tenir, com a mínim, el graduat escolar. A més, les persones que optin a la feina hauran d'estar inscrites a la borsa de treball del Servei Municipal d'Ocupació o bé com a demandants d'ocupació a l'OTG de Cerdanyola del Vallès.

 

 

La selecció d'informadores i informadors del 10N es farà en un sorteig obert en què participaran totes les persones interessades que reuneixin les condicions per ser contractades. “El govern municipal aposta perquè a partir d'ara aquest procediment sigui l'habitual en totes les eleccions futures”, expliquen des de l'Ajuntament.