Fins a 7 socis-subscriptors es van unir a l'última edició de la reunió sobre la tasca del diari
Fins a 7 socis-subscriptors es van unir a l'última edició de la reunió sobre la tasca del diari | Redacció

 

 

Els assistents a la tercera edició del Consell de Redacció Participatiu del BellaterraDiari  van destacar especialment la necessitat de millorar la col·laboració entre els veïns, comerços i entitats del poble. Ho van fer durant la reunió d'aquest dimarts 15 d'octubre, a la que hi van assistir fins a 7 socis-subscriptors de BellaterraDiari, i a on es van recollir diferents propostes – acompanyat d'un berenar – per a millorar la tasca del projecte local a Bellaterra

 

 

Entre ells, el que més va destacar va ser la necessitat de sumar esforços amb la resta de veïns, comerços i entitats, no només de forma puntual, sinó continuadament amb la col·laboració en la informació d'interès general pel poble. Així, entre les diferents opcions, es va valorar treballar conjuntament amb el Club Bellaterra per a aportar el seguiment de la lliga de pàdel o notícies d'esport en general.

 

 

Esforços continuats i no puntuals

 

A més, la col·laboració ha d'augmentar, en opinió dels assistents, també amb els veïns, que han de poder participar de forma més visible amb articles d'opinió i denúncies. Alhora, van aclarir que és rellevant també explorar la possibilitat de fer enquestes als veïns per a millorar-ne la interacció amb el diari i qüestions d'infraestructura o manteniment.

 

 

Els participants al consell van debatre propostes pel diari
Els participants al consell van debatre propostes pel diari | Redacció

 

 

Sinèrgies comercials amb els comerços i empreses

 

A nivell comercial cal que el teixit comercial i empresarial bellaterrenc estigui més coordinat. Així ho apuntaven els assistents, que van valorar BellaterraDiari com una bona plataforma de difusió per a articular diferents sectors i tasques: des de gestió de xarxes socials, elaboració de campanyes de màrqueting, plans de comunicació i disseny o impressió de folletons publicitaris.

 

D'altra banda, els socis-subscriptors que van assistir a la trobada, també tornaven a insistir en la necessitat de crear un directori d'entitats, de tal manera que tots els lectors que així ho desitgin, puguin trobar-les amb facilitat al diari. Una proposta que, van remarcar, també hauria d'apel·lar a les mateixes associacions i empreses del poble, ja que és en el seu propi benefici. 

 

 

Finalment, pel que fa a qüestions internes, alguns dels assistents van demanar incloure una ordre del dia més clara per a la difusió de les reunions. Una proposta que des del diari hem entomat per fer que el seguiment dels temes a tractar i les reunions sigui més eficaç.

 

 

Si voleu conèixer tot allò que s'hi tracta i proposar temes a explorar des del mitjà, podeu fer-vos socis aquí. 

 

El pròxim Consell de Redacció Obert serà el dimarts 3 de desembre, a les 18 hores.

 

Gràcies!