Rafael Ribó, actual Síndic de Greuges | Europa Press

 

 

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, atendrà les queixes i reclamacions dels veïns i veïnes de Bellaterra. Ho farà aquest dilluns vinent, 28 d'octubre, a l'Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria 38-40). La visita a la ciutat forma part de la seva tasca centrada a recollir queixes de tots els ciutadans de Catalunya sobre la feina de l'Administració i algunes empreses d'interès públic, com les encarregades del subministrament d'aigua i energia. 

 

 

La trobada amb l'encarregat de vetllar pels interessos dels ciutadans davant ajuntaments, ens locals, diputacions o consells comarcals es farà a partir de les 15 h i fins a les 18 h, tot i que es podria allargar fins a les 20 h. Per a poder assistir a presentar una queixa o fer una consulta, tots aquells interessats hauran de demanar cita prèvia a través del 900 124 124 o escrivint un email a sindic@sindic.cat.

 

 

Per a més informació, podeu consultar la web del Síndic de Greuges