El Síndic de Greuges atendrà als veïns i veïnes de la ciutat

by | oct. 22, 2019 | Societat

Rafael Ribó, actual Síndic de Greuges | Europa Press

 

 

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, atendrà les queixes i reclamacions dels veïns i veïnes de Bellaterra. Ho farà aquest dilluns vinent, 28 d'octubre, a l'Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria 38-40). La visita a la ciutat forma part de la seva tasca centrada a recollir queixes de tots els ciutadans de Catalunya sobre la feina de l'Administració i algunes empreses d'interès públic, com les encarregades del subministrament d'aigua i energia. 

 

 

La trobada amb l'encarregat de vetllar pels interessos dels ciutadans davant ajuntaments, ens locals, diputacions o consells comarcals es farà a partir de les 15 h i fins a les 18 h, tot i que es podria allargar fins a les 20 h. Per a poder assistir a presentar una queixa o fer una consulta, tots aquells interessats hauran de demanar cita prèvia a través del 900 124 124 o escrivint un email a sindic@sindic.cat.

 

 

Per a més informació, podeu consultar la web del Síndic de Greuges

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: