El Síndic de Greuges atendrà als veïns i veïnes de la ciutat

by | oct. 22, 2019 | Societat

Rafael Ribó, actual Síndic de Greuges | Europa Press

 

 

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, atendrà les queixes i reclamacions dels veïns i veïnes de Bellaterra. Ho farà aquest dilluns vinent, 28 d'octubre, a l'Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria 38-40). La visita a la ciutat forma part de la seva tasca centrada a recollir queixes de tots els ciutadans de Catalunya sobre la feina de l'Administració i algunes empreses d'interès públic, com les encarregades del subministrament d'aigua i energia. 

 

 

La trobada amb l'encarregat de vetllar pels interessos dels ciutadans davant ajuntaments, ens locals, diputacions o consells comarcals es farà a partir de les 15 h i fins a les 18 h, tot i que es podria allargar fins a les 20 h. Per a poder assistir a presentar una queixa o fer una consulta, tots aquells interessats hauran de demanar cita prèvia a través del 900 124 124 o escrivint un email a sindic@sindic.cat.

 

 

Per a més informació, podeu consultar la web del Síndic de Greuges

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: